Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

PMFC - Újpest 95-ödször

2014.04.11. 12:35 MinDig TV Extra


A PMFC-Matias – Újpest mérkőzést 18:30-tól élőben közvetítjük a Sport1-en!

Pénteken kora este a PMFC-Matias – Újpest találkozóval kezdődik meg az OTP Bank Liga 24. fordulója, amelyet 18:30-tól a Sport1-en élőben közvetítünk. Ez lesz a két csapat 95. összecsapása, amelyből ötvenet a fővárosiak nyertek és csak tizennyolcat a baranyaiak.

Fotó: pmfc.hu

Az előző fordulóban mindkét csapat vereséget szenvedett. A Pécs Pápán kapott ki 1-0-ra, az Újpest pedig otthon a Ferencváros elleni derbit bukta el 2-1-re a hajrában. Legutóbb a kilencedik fordulóban találkozott a két csapat a Megyeri úton, akkor 1-1-es döntetlen született.

"Élvezetes, jó mérkőzésre számítok, azzal együtt is, hogy a két csapat nagyon jól ismeri egymást a kupameccsek miatt – nyilatkozta Nebojsa Vignjevics, a fővárosiak vezetőedzője az ujpestfc.hu-nak. – Elsősorban természetesen a Pécsre kell koncentrálnunk, de az MTK elleni jövő heti elődöntő miatt is fontos lenne, hogy győzzünk, mert úgy sokkal jobb hangulatban készülhetnénk a szerdai találkozóra. Péntek este egyik csapaton sem lesz különösebb nyomás, saját játékosaimtól azt várom, hogy bizonyítsák be, készen állnak a szerdára, és nyerjék meg a PMFC elleni találkozót is."

A PMFC jelenleg 33 ponttal a nyolcadik a bajnokságban, az Újpest pedig öttel lemaradva a tizenegyedik. A találkozót a 2007-ben az Év Játékvezetőjének választott Iványi Zoltán vezeti majd.

A PMFC-Matias – Újpest mérkőzést 18:30-tól élőben közvetítjük a Sport1-en!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Újpest OTP Bank Liga MinDig TV Extra Sport1 PMFC

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr896015577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása