Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Klopp venné az utolsó akadályt

2014.04.15. 18:40 MinDig TV Extra


A Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg Német Kupa elődöntő-mérkőzést 20:15-től élőben közvetítjük a Sport1 HD-n!

Fotó: EUROPRESS/AFP

A Német Kupa elődöntőjében a Borussia Dortmund a VfL Wolfsburgot fogadja ma este a Signal Iduna Parkban.

Legyőztük a Real Madridot, legyőztük a Bayern Münchent. Akkor miért ne vernénk meg a Wolfsburgot? Ilyen gondolatok járhatnak a Borussia Dortmund játékosainak fejében pár órával a Német Kupa elődöntő-mérkőzése előtt. Jürgen Klopp azonban óvatosságra int: a BVB szakvezetője szerint a fenti sikerek ellenére is nagyon nehéz meccs vár rájuk, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a bajnokságban, alig két hete csak 2-1-re tudták legyőzni a Wolfsburgot úgy, hogy a szünetben még a zöld-fehérek vezettek.

Klopp szerint a Bayern elleni szombati bajnoki nagyon sokat kivett a játékosaiból, így a kupameccs előtt a legfontosabb a pihenés, a regenerálódás. "Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a futballisták visszanyerjék frissességüket. Még mindig nem vagyunk biztosak benne, hogy mindenki 100%-os állapotban lesz kedd estére" - mondta a szakvezető a dortmundi klub hivatalos honlapjának. "Különösen a sok futást igénylő posztokon lesz ennek jelentősége, de a játékunk ritmusát, és a letámadásunk hatékonyságát is befolyásolja."

A Dortmund számára a Wolsburg az utolsó akadály a Berlini döntő felé vezető úton, melyet Klopp szeretne sikeresen venni. "Kis előny számunkra a hazai pálya, de szeretnénk ezt hatalmas előnnyé változtatni, és a szurkolóink segítségével kivívni a győzelmet."

A Wofsburgnál az év meccsére készülnek. A hétvégi Nürnberg elleni 4-1-es bajnoki győzelem után önbizalommal telve várják a kupamérkőzést Dieter Hecking tanítványai. A wofsburgiak vezetőedzője szerint a Dortmund elleni bajnokin már bizonyították, hogy képesek ártani a nagynevű ellenfelüknek, annak ellenére is, hogy a Borussia kiváló formát mutat az utóbbi hetekben. "Tény, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. A legfontosabb, hogy csökkentsük a hibáink számát, mert ezen a szinten már nagyon apró dolgok dönthetnek el mérkőzéseket" - mondta a meccs felvezető sajtótájékoztatón a 49 éves szakember. A Wolfsburg története során másodszor juthat be a Német Kupa döntőjébe. A szurkolók is nagyon várják ezt a sikert, 6000 drukker kíséri el Dortmundba a "farkasokat", így a kiváló hangulat garantált, az amúgy is legendás atmoszférájú dortmundi stadionban.

(Sport TV)

A Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg Német Kupa elődöntő-mérkőzést 20:15-től élőben közvetítjük a Sport1 HD-n!


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Sport1 Német Kupa Borussia Dortmund VfL Wolfsburg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr626041241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása