Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Starsky és Hutch

2014.04.17. 13:46 MinDig TV Extra


Szombaton 21:00-kor a Universal Channel műsorán

A Starsky és Hutch Ben Stiller és Owen Wilson főszereplésével az 1970-es években játszott legendás tévésorozat filmváltozata. A történet természetesen ismét a kitalált Bay Cityben játszódik.

A film a sorozattal ellentétesen ábrázolja a két rendőr jellemét: a sorozatban Starsky volt mindenre kíváncsi és jólinformált, Hutch pedig az, aki mindent szabályosan csinált. A filmben Starsky a komolyabb és Hutch a laza. A film a sorozat előzményének tekinthető, amikor megismerkednek és a rendőrfőnök utasítására társak lesznek.

David Starsky (Ben Stiller), akinek szenvedélye a piros-fehérre festett Ford Gran Torino autója, és Ken 'Hutch' Hutchinson (Owen Wilson), aki a törvényesség határán egyensúlyozik. A zsidó-amerikai drogkirály, Reese Feldman (Vince Vaughn) és partnere, Kevin (Jason Bateman) egy szintetikus drogot akarnak a piacra dobni, ami hatásaiban a kokainnak felel meg, de a rendőrség nyomkereső kutyái nem tudják kiszagolni. Nagybani terjesztőkkel tárgyalnak, akik hajlandóak átvenni a drogot. Amikor Feldman rájön, hogy egyik drogdílere hibázott, a jachtján lelövi, akinek a holtteste a tengerbe esik.

Starsky és Hutch néhány nap múlva megkapják az ügyet. A történet innentől kezdve számtalan fordulatot, olykor szürreális is vicces történéseket vonz magával.

Starsky és Hutch szombaton 21:00-kor a Universal Channel műsorán.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: universal channel Starsky és Hutch Ben Stiller Owen Wilson

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr846047752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása