Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Fel, a döntőért!

2014.04.22. 16:24 MinDig TV Extra


Kedden rendezik az első találkozót a Ligakupa első elődöntőjében, a DVSC-Teva a Videoton FC-t fogadja, amely nem csupán tét-, hanem presztizsmeccs is!

Fotó: vidi.hu

Már lejátszotta mindkét egymás elleni bajnoki mérkőzését ebben a szezonban a két csapat, a debreceniek otthon és idegenben is 2-1-re győztek. Három góljukat más-más játékos szerezte (Sidibé, Volas és Máté), a negyedik öngólból esett. A Vidiből ősszel Gyurcsó Ádám, tavasszal Nemanja Nikolics volt eredményes.

A Loki és a Vidi tavaly a negyeddöntőben futott össze a Ligakupában. Akkor a 180 perc alatt egyetlen gól született, azt Nemanja Nikolics lőtte, büntetőből. A Videoton FC végül a döntőig menetelt, ahol kikapott Székesfehérváron a Ferencvárostól. 2009-ben sem kerülték el egymást a Ligakupában, akkor ellenben a DVSC ment tovább, miután a hazai 2-2 után idegenben 2-0-ra nyert. A 2007–2008-as, első kiírás döntőjében a fehérváriak kettős győzelmet arattak (1-0, 2-0).

A Ligakupa hetedik kiírása a mostani, eddig a Videoton FC (illetve korábbi nevén a Fehérvár FC) szerepelt a legeredményesebben. A székesfehérváriak háromszoros kupagyőztesek (2008, 2009, 2012), s döntőt játszottak 2013-ban is. A DVSC-Teva 2010-ben nyert, 2008-ban és 2011-ben döntős volt.

Ebben az idényben a Loki előbb a Mezőkövesd, a Nyíregyháza és a Balmazújváros társaságából lépett tovább, majd 4-3-as összesítéssel búcsúztatta a Győri ETO legénységét. A negyeddöntőben a Puskás FC ellen a hazai döntetlen után az ellenfél játékosának, Paco Gallardónak a jogosulatlan szereplése miatt 3-0-lal megkapta a meccset, így aztán belefért a visszavágón a 3-2-es vereség.

A Videoton FC a Dunaújváros-Pálhalma, a Kozármisleny és a Paks csapatát megelőzve lépett tovább a csoportjából, majd a Kaposvári Rákóczi és a Pécsi MSC ellen ment tovább. Utóbbi kettő ellen idegenben 1-1-et játszott, otthon 3-0-ra nyert.

Egyelőre a Haladás színeiben hét gólt szerzett Andorka Péter vezeti a sorozat góllövőlistáját, de mögötte hat góllal áll a debreceni Dalibor Volas, a fehérvári Zé Luis és a ferencvárosi Ulysse Diallo is.

A mérkőzést 17.45-től élőben közvetítjük a Sport1-en!

A Ligakupa másik elődöntőjét, a Ferencváros-DVTK találkozót, szerdán (23-a) ugyancsak 17.45-től láthatják a Sport1-en.

(mlsz.hu, SportTV)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Ligakupa Videoton FC Sport1 DVSC-Teva Ferencváros-DVTK

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr66070130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása