Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sandhamni gyilkosságok - Ki lökhette ki Miát a hajóból?

2014.04.22. 15:49 MinDig TV Extra


Új részek minden kedden az AXN műsorán!

Ki lökhette ki Miát a hajóból? Talán ismét gyilkossági merényletről van szó? Hamarosan újabb testrészek kerülnek elő, de a nyomozás csak nehezen cammog előre. A gyanúsítottak listája egyre bővül, és a rendőrségnek sejtelme sincs, melykőjük lehet az igazi elkövető. A rejtélyes történet azonban hamarosan drámai fordulatot vesz...

Sandhamni gyilkosságok

A harmadik évad a Viveca Sten "Guiltless" című krimiregényét dolgozza fel. Az első két évadhoz hasonlóan a sorozat a stockholmi szigetvilág káprázatosan gyönyörű szigetén, Sandhamnban játszódik, és egy gyilkossági eset felgöngyölítését követi nyomon.
A történet főszereplői az előző évadokból jól ismert,  Thomas nyomozó,  akit a stockholmi rendőrség küldött a szigetre és a gyönyörű és eszes sandhamni jogásznő, Nora. A sorozat az északi krimik kedvelői számára kihagyhatatlan, de minden néző számára feledhetetlen izgalmakat nyújt!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi AXN Sandhamni gyilkosságok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr376069723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása