Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Feketelista - A világ legkeresettebb bűnözője besétál az FBI székházába

2014.04.23. 11:07 MinDig TV Extra


Szerda 21:15 | Viasat3

A világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington (James Spader) besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája – amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek – és ezt megosztaná a hatóságokkal.

De vannak bizonyos feltételei, amelyek közül a legfontosabb: csak egy kezdő FBI-ügynöknővel, Elizabeth Keennel (Megan Boone) hajlandó kommunikálni, egyébként nincs üzlet. Az FBI terrorellenes részlegének vezetője (Harry Lennix) kénytelen elfogadni Reddington ajánlatát és teljesíteni a férfi extravagáns kéréseit is. Keen társa Donald Ressler (Diego Klattenhoff) lesz, a csapathoz a CIA-tól is érkezik erősítés, Meera Malik (Parminder Nagra) személyében. A teljes titoktartás mellett dolgozó egység a Reddingtontól kapott, többnyire homályos és kétértelmű utalások alapján próbál dolgozni, miközben Keen férje, Tom (Ryan Eggold) egyre nehezebben viseli párja újdonsült munkáját. Nagyon hamar kiderül az is: ebben a világban semmi nem az, aminek látszik.

Rendezte: Jace Alexander, Michael W. Watkins, Vincent Misiano, Nick Gomez

Szereposztás: James Spader (Raymond "Red" Reddington), Megan Boone (Elizabeth Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry J. Lennix (Harold Cooper), Ryan Eggold (Tom Keen), Parminder Nagra (Margot Malik)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat viasat3 krimi MinDig TV Extra Feketelista

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr546071854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása