Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nora Roberts: Kék füst

2014.04.25. 13:55 MinDig TV Extra


Április 26-án az AXN műsorán!

Nora Roberts azonos című regényéből készült film hősnője a gyönyörű Reena Hale (Alicia Witt), aki 11 éves korában a saját szemével látja a szülei pizzériáját lángokba borulni és porig égni. Az éttermet a családnak sikerül újra felépítenie, de Reena-t attól kezdve megszállottan foglalkoztatja a tűz félelmetes ereje.

A gyerekkori trauma miatt elhatározza, hogy gyújtogatásokra specializált nyomozó lesz belőle. Felnőttként visszaköltözik Baltimore-ba,  régi lakónegyedébe. Hamarosan szerelembe esik a szomszédjában lakó jóképű áccsal, Bo Goodnight-tal (Matthew Settle). Ám mindkettőjük élete komoly veszélybe kerül, amikor egy ismeretlen pszichopata Reena-t és szeretteit pécézi ki a gyújtogatásai áldozatainak. Lehet, hogy a félelmetes gyújtogatónak köze van Reena gyerekkorához?




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: AXN MinDig TV Extra Nora Roberts Kék füst

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr26085163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása