Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Zöld-fehérek egymás ellen

2014.04.25. 14:29 MinDig TV Extra


Pénteken a Ferencváros - Kaposvári Rákóczi összecsapással kezdődik meg az OTP Bank Liga 26. fordulója. A találkozót 18:30-től élőben közvetítjük a Sport1-en.

fradi.hu

Sorozatban ötödik bajnoki győzelmére hajt péntek koraeste a dobogó alsó fokát ostromló Ferencváros, ráadásul a sereghajtó Kaposvár ellen a papírforma is a fővárosiak mellett szól. Jelenleg a két együttes más-más célokért küzd, de egy kiesés elől menekülő csapatot sosem szabad félvállról venni.

Főleg, ha visszalapozunk a statisztikában: 2010 októbere óta még nem nyertek a fővárosi zöld-fehérek a somogyi zöld-fehérek ellen. Az őszi összecsapásukon Böde mentett pontot a Fradinak a lefújás előtt.
Az előző bajnoki fordulóban mindketten 2-0-s győzelmet arattak: a Ferencváros a Honvédot, Selymes Tibor tanítványai pedig a Haladást győzték le.

A dunántúliak mindenesetre három pontért utaznak Budapestre: "A Puskás Stadionban játszunk, mert a Fradi stadionja még nincs kész. Van egy álomkönyvem, amelybe pár éve leírtam, hogy szeretnék majd ott játszani. Igaz, válogatott játékosként gondoltam rá. Örülök neki így is, hogy sikerül ott játszanunk, illetve játszanom. Bízom az újabb sikerben" – nyilatkozta Balázs Benjámin, a Rákóczi játékosa.

A Ferencváros – Kaposvári Rákóczi mérkőzést pénteken 18:30-tól élőben közvetítjük a Sport1 HD-n!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Ferencváros OTP Bank Liga Sport1 Kaposvári Rákóczi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr226085568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása