Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Drámai pillanatok a Spektrumon

2014.05.05. 09:05 MinDig TV Extra


Májustól modern kori történelmünk legdrámaibb pillanatait, sorsdöntő eseményeit mutatja be a Spektrum este tíztől. Történelmi sorozatok új évadai, valamint premierek kerülnek a csatorna képernyőjére.

A „Fejezetek a II. világháborúból” című dokumentumsorozat 2012-ben készült. A műsor mindazon hősöknek állít emléket, akik akkor is küzdöttek, amikor már minden elveszettnek tűnt. Önzetlen cselekedetek, bátor hadseregek és briliáns generálisok ártatlan emberi életek ezreit, százezreit mentették meg. Az ő személyes történeteiken keresztül a sorozat rekonstruál számos végzetes rajtaütést, utóvédharcot, szorult helyzetben levő küzdelmet, amelyekből ezek az emberek, csodával határos módon, élve kerültek ki.

A „Fejezetek a II. világháborúból” a Jerikó hadművelettel indul: az amiens-i börtönből sikeresen kiszabadítottak foglyokat egy drámai rajtaütés során. De külön rész foglalkozik a csinditekkel: ők a Brit-Indiai Hadsereg elit alakulata volt, akiket először a burmai hadjáratban vetették be. Egyik drámai küldetésük során sikerült legyőzniük a japán alakulatot.

A sorozat premierjének napja május 9., az európai Béke Napja, a fasizmus felett aratott győzelem ünnepe, amely napon Európában véget ért a II. világháború.

A „Történelem 10-kor” blokkban többek között látható lesz a „A náci párt felemelkedése” című széria, amely eddig soha nem látott, digitálisan felújított felvételeken mutatja be Hitler és a náci párt történetét. A nézők a 3D-s technika segítségével ismerkedhetnek meg letűnt civilizációkkal, de többek között India történelme és jelene is terítékre kerül majd.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat történelem II. világháború Spektrum MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr116118942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása