Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Parker megint megállíthatatlan volt

2014.05.07. 11:38 MinDig TV Extra



Szerdán a Miami Heat-Brooklyn Nets párharc első mérkőzését 15 órától magyar kommentárral közvetítjük a Sport1 HD-n (ismétlés: 18:45, Sport2 HD-n).

Nagyon meggyőző sikerrel kezdte az alapszakaszt nyugaton megnyerő San Antonio a rájátszás második körét. A Spurs a Portland elleni párharc nyitó mérkőzésén az első negyedet követően 13, a nagyszünetben 26 ponttal vezetett, a második félidőben pedig egyszer sem csökkent húsz pont alá a különbség.

Fotó: EUROPRESS/AFP


A hazaiak legjobbja ezúttal is Tony Parker volt, aki pályafutása során másodszor jutott el két egymás utáni playoff-meccsen legalább 30 pontig. A francia válogatott irányító, aki a Dallas elleni hetedik összecsapáson 32 pontot szórt, ezúttal már az első negyedben 13 pontot szerzett, végül pedig 33 ponttal és 9 gólpasszal zárt. "Hosszú évek óta ezt csinálja már. Vele kezdődik a támadásunk, nemcsak magának, a társainak is remek helyzeteket alakít ki" - nyilatkozta Parkerről Gregg Popovich, a Spurs vezetőedzője.

A texasi gárdában a csereként beszálló Marco Belinelli 19 pontot ért el, Kawhi Leonard 16 pontot és 9 lepattanót, Tim Duncan 12 pontot és 11 lepattanót jegyzett.

"Úgy játszottak, mint egy bajnokcsapat. Kijöttek és gyorsan megadták az alaphangot. Nálunk sokan vannak, akik még nem jártak a playoff második körében, az ellenfélnél pedig bajnokok vannak" - mondta LaMarcus Aldridge, aki 32 ponttal és 14 lepattanóval volt a Blazers legeredményesebb játékosa. A vendégeknél Damian Lillard 17 pontot, Robin Lopez 10 pontot és 11 lepattanót szerzett.

Szerdán a Miami Heat-Brooklyn Nets párharc első mérkőzését 15 órától magyar kommentárral közvetítjük a Sport1 HD-n (ismétlés: 18:45, Sport2 HD-n).

(Sport Tv)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda Sport1 Sport2 Miami Heat Brooklyn Nets

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr546131459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása