Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Harry Potter és a Főnix Rendje

2014.05.09. 11:51 MinDig TV Extra


Szombat 21:00 | Cool TV

Harry Potter (Daniel Radcliffe) már meg sem lepődik, hogy a sötét varázslatok kivédése tárgyat új tanár, az intrikus Dolores Umbridge professzor (Imelda Staunton) tanítja, aki titokban Dumbledore (Michael Gambon) professzort és a diákokat is szemmel tartja.

Segítségével Voldemort nagyúr (Ralph Fiennes) gonosz szelleme beférkőzik Roxfortba, melynek következtében egy sötét varázslat váratlanul Harryék ellen fordul. Harry a barátai, Ron és Hermione sürgetésére maga veszi kezébe az ügyet: néhány diáktársukkal kiegészülve felkészülnek, hogy megvédjék az otthonukat.

Daniel Radcliffe-Harry Potter, Emma Watson-Hermione Granger, Rupert Grint-Ron Weasley, Michael Gambon-Albus Dumbledore, Robbie Coltrane-Rubeus Hagrid, Ralph Fiennes-Lord Voldemort




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: cool tv Harry Potter Daniel Radcliffe Emma Watson MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr86142069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása