Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ezzel készül a népszerű filmcsatorna

2014.05.10. 09:22 MinDig TV Extra


Májusban is országos tévépremierekkel, valamint akciófilmekkel és gyereknapi programmal színesíti kínálatát a Film+.

Országos tévépremierként lesz látható a csatornán jövő héten kedden este kilenc órától a Rohanás című film Dwayne „The Rock" Johnson főszereplésével, majd következő héten A Föld inváziója – Csata: Los Angeles, és a Tökéletes bűnözők című akciófilm. Premierként érkezik a Film+-ra többek között a Bölcsőd lesz a koporsód, A feláldozhatók 2, valamint az Elrabolva 2.

Folytatódnak a tematikus hetek: jövő héten – kivételesen minden nap – a Páratlan párosok hetén olyan akciófilmeket láthatnak a filmrajongók mint a Párizsból szeretettel (John Travolta főszereplésével), a Taxi 3 és 4, a Pénzvonat (Wesley Snipes és Woody Harelson), a Showtime – Végtelen és képtelen (Eddie Murphy és Robert de Niro), a Pénz beszél (Chris Tucker és Charlie Sheen), valamint a Csúcsformában 3 (Jackie Chan és Chris Tucker főszereplésével).
Májusban, szintén este héttől kung-fu filmeket és a Rendőrakadémia széria epizódjait is műsorára tűzi a Film+.

Gyereknapon jönnek a Tini Nindzsa Teknőcök, a Dragonball: Evolúció, a Vak végzet, valamint országos tévépremierként lesz látható A karate kölyök. Ez utóbbi főszereplője Jackie Chan, valamint Will Smith fia, Jaden.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: John Travolta Film+ Wesley Snipes Eddie Murphy Robert de Niro

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr756146492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása