Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ed TV

2014.05.13. 11:13 MinDig TV Extra


A Horrorra akadva első részét követően is maradt még puskapor a csatorna tarsolyában. Május 17-én 21:00-kor az Ed TV kerül képernyőre.

Matthew McConaughey 1999-es filmjében egy kissé visszahúzódó fiatalember jellemfejlődésének lehetünk szemtanúi. A filmben megformált Ed Pekurny egyik napról a másikra válik ünnepelt tévésztárrá.

A jámbor srác, egy videotékában dolgozik. Valami oknál fogva felfigyel rá egy tévés újságírónő, aki szenzációt szimatol körülötte. Kicsit feltupírozza Ed életét és 24 órás show-műsort készít belőle, amolyan reality jelleggel.

 Ed élete maga a tiszta káosz, az emberek reggeltől éjfélig láthatják, amint vergődik a kapcsolataiban. Az első héten bátyja kompromittáló könyvet jelentet meg róla, szülei otthoni veszekedései pedig hangos utcai témává változnak. Egy gyönyörű modell-lány is Ed testén keresztül akarja meghódítani a modellszakmát.

 Az egykor nyugalmas életű Ed riadtan fedezi fel, hogy felbonthatatlan tévészerződése az egyetlen konkrét dolog az életében. Majd kezdi érezni, hogy a népszerűség óriási teher számára.

Ed TV május 17-én 21:00-kor a Universal Channel műsorán!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: universal channel Matthew McConaughey MinDig TV Extra Ed TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr896159504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása