Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Akciófilmek minden mennyiségben a Film+-on

2014.05.14. 12:19 MinDig TV Extra


Film+19:00 Pénzvonat

Wesley Snipes-John, Woody Harelson-Charlie, Jennifer Lopez-Grace Santiago, Robert Blake-Donald Patterson

A New York-i metróban a gyújtogatók, tolvajok és rablók lassacskán már többen vannak, mint a becsületes utasok. A metrórendõrség két belemenõs detektívjének nincs ideje unatkozni, közvetlenül a frontvonalon szolgálnak. Aztán amikor a páros egy harmadik taggal, méghozzá egy gyönyörû nõvel egészül ki, kicsit megváltoznak a dolgok. Elõször is, mindkét férfi beleszeret. Másodszor, mert támad egy jó ötletük: mi lenne, ha õk is inkább a veszélyesek seregét gyarapítanák és kirabolnák a minden este áthaladó páncélvonatot, amely milliókat szállít?

21:00 The Expendables - A feláldozhatók (15+)

Sylvester Stallone-Barney Ross, Arnold Schwarzenegger-Trench, Bruce Willis-Mr. Church, Jet Li-Yin Yang, Jason Statham-Lee Christmas, Dolph Lundgren-Gunnar Jensen, Eric Roberts-James Munroe, Steve Austin-Paine, Gary Daniels-Az Angol, Mickey Rourke-Tool, Giselle Itié-Sandra, Charisma Carpenter-Lacy, Randy Couture-Toll

Barney Rossnak (Sylvester Stallone) nincs veszítenivalója. A félelmet nem ismerõ férfi a Feláldozhatók vezetõje, egy csapat zsoldosé, akik halálosak és a végsõkig is elmennek, ha egy megbízatásról van szó. Lee Christmas (Jason Statham), a pengék mestere, Yin Yang (Jet Li), a közelharc szakértõje, Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), a mesterlövész azonnal akcióba lépnek, amikor a titokzatos Mr. Church (Bruce Willis) olyan megbízással keresi meg õket, melyet más nem vállalna el. Barney és csapata hamarosan szembekerül James Monroe-val (Eric Roberts), az egykori, dörzsölt CIA-ügynökkel.

23:00 Rohanás (15+)

Dwayne "The Rock" Johnson-Driver, Billy Bob Thornton-Zsaru, Tom Berenger-Warden, Moon Bloodgood-Marina, Carla Gugino-Cicero, Oliver Jackson-Cohen-Gyilkos

A szabadulás nem egyenlõ a szabadsággal. Egy férfi (Dwayne Johnson) kiszabadul a börtönbõl, és tudja, hogy legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vett részt egy félresikerült betörésben. Nem érdekli, hogy vannak-e tanúk, nem finomkodik. Akinek része lehetett az árulásban, annak vége. Tudja, hogy csak néhány órája van, mert a nyomában egy zsaru (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos (Oliver Jackson-Cohen). Õ mégis mindenen keresztülverekszi magát, hogy megtudja, pontosan mi történt azon a végzetes éjszakán, megtalálja a bûnöst, és a szemébe nézzen.

01:00 Az informátor!

Matt Damon-Mark Whitacre, Joel McHale-Bob Herndon, Scott Bakula-Brian, Rick Overton-Terry Wilson, Melanie Lynskey-Ginger Whitacre, Patton Oswalt-Ed Herbst, Frank Welker-Mr. Whitacre

Whitacre (Matt Damon) az egyik agráripari óriáscég vezetõ beosztású munkatársa. A férfi rájön, hogy a cége törvényellenes eszközökkel növeli a profitját. Mindezt saját érdektõl vezérelve elmondja az FBI egyik emberének. A Nyomozó Iroda ügynökeinek azonban ennél többre van szükségük. A bizonyítékok megszerzése érdekében Whitacre beleegyezik, hogy bedrótozzák és felkamerázzák. Öntudatos kémként szimatol és kutat. A gond csak az, hogy egy idõ után az ügynökök nem tudják eldönteni, mi az igazság, és mi a férfi élénk fantáziájának szüleménye. Az eset az Egyesült Államok legnagyobb kartellbotránya lett.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Dwayne Johnson Sylvester Stallone Film+ Matt Damon Wesley Snipes

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr386162606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása