Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Otthon bukott a Pacers

2014.05.14. 14:42 MinDig TV Extra


Szerdán az Oklahoma City Thunder-Los Angeles Clippers párharc ötödik mérkőzését 16:45-től magyar kommentárral közvetítjük a Sport2 HD-n.

Nem tudta lezárni a Washington elleni párharcot az NBA alakszakaszának keleti győztese. Az Indiana, amely összesítésben 3-1-es előnnyel fogadta a Washingtont, az ötödik mérkőzésen, hazai pályán nagyon sima vereséget szenvedett.

Fotó: EUROPRESS/AFP

A Wizards, amely az első meccset megnyerte Indianapolisban, majd zsinórban háromszor bukott, közte kétszer otthon, most elsősorban kiváló lepattanózásának, továbbá Marcin Gortat fantasztikus teljesítményének köszönhetően győzött. A vendégek 62-23-ra nyerték a pattanózást, vagyis a kihagyott dobások után 73 százalékban hozzájuk került a labda. A fővárosiak 44 védőlepattanóval beállították a klubcsúcsot, arra pedig 1985 óta nem volt példa az NBA-ben, hogy egy rájátszás-mérkőzésen az egyik csapat 39-cel több lepattanót kaparintott meg. Az összecsapás hőse a Washington centere, Gortat volt. A lengyel játékos élete legjobb találkozóját játszotta, 13/15-ös mezőnymutatóval 31 pontot dobott, valamint 16 lepattanót jegyzett. Csapattársai közül az irányító John Wall 27 ponttal szintén karrierje playoffbeli legjobbját érte el.

A Pacersben mind a tizenhárom pályára lépő kosaras szerzett pontot, de csak ketten jutottak tíz egység fölé: David West 17, Paul George 15 ponttal zárt. A vendégek végül 102-79-re nyertek, de a párharcban még az Indiana vezet 3-2-re – a Washington csütörtökön, hazai pályán egyenlíthet, kiharcolva ezzel a hetedik mérkőzést.

Szerdán az Oklahoma City Thunder-Los Angeles Clippers párharc ötödik mérkőzését 16:45-től magyar kommentárral közvetítjük a Sport2 HD-n.
(sport tv)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda Sport2 Los Angeles Clippers Oklahoma City Thunder

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr76163358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása