Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Szuperszombat dönthet mindenről

2014.05.16. 10:13 MinDig TV Extra


Még nyerhetsz táblagépet! >> https://www.facebook.com/pages/MinDig-TV/259538508382


A páratlanul izgalmas szezon végén úgy alakult a sorsolás, hogy döntőt rendeznek szombaton a spanyol bajnokságban, továbbá aznap rendezik meg az FA-kupa és a Német Kupa fináléját is, sőt, még a magyar bajnoki cím is eldőlhet 17-én.

FA-kupa, Német Kupa

Azt már a szezon előtt tudtuk, hogy az FA-kupa fináléjára és a Német Kupa döntőjére egy napon, május 17-én kerül sor. Angliában 18 órakor fut ki az Arsenal és a Hull City a Wembley-, Németországban pedig 20 órakor a Bayern München és a Borussia Dortmund a berlini Olimpiai Stadion gyepére. A szigetországban már véget értek a Premier League küzdelmei, az Arsenal a negyedik (BL-selejtezős) helyen zárt, a Hull City tehát már kvalifikálta magát az El-be, de a kiscsapatnak ez egy óriási lehetőség. A 2013-as BL-döntő visszavágója is páratlan izgalmakat ígér, a Dortmund és a Bayern párharcának mindig van pikantériája. Most talán az, hogy Lewandowski búcsúmeccsén épp következő csapata ellen játszik.  Az FA-kupa döntőjét 18 órától a Sport2 közvetíti, a Német Kupa fináléja 20 órától a C8-on lesz látható. Így amennyiben a találkozókon hosszabbításra és tizenegyesekre kerülne sor, a nézők akkor sem maradnak le semmiről, azokat is élőben szurkolhatják végig.

Arsenal – Hull City (FA-kupa, döntő), május 17., 18.00, Sport2 HD (élő); kommentátor: Kassai-Tóth Csaba
Bayern München – Borussia Dortmund (Német Kupa, döntő), május 17., 20.00, C8 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

La Liga

A futballszerető társadalom a spanyol bajnokság 38. fordulójának Barcelona - Atlético Madrid összecsapását talán még az előzőeknél is jobban várja. Miért? Mert ki-ki mérkőzésen dől egy a bajnoki cím sorsa a La Ligában, a két csapat „döntőt” vív a Camp Nouban. A madridiak 89 ponttal állnak az élen, a Barca pedig 86 ponttal követi őket. A képlet pofonegyszerű, ha nyernek a katalánok, övék a bajnoki cím, minden más esetben Diego Simeone tanítványai örülhetnek. Bármi is történik, valami talán megváltozott Spanyolországban, legutóbb 2008-ban volt arra példa, hogy nem a két sztárcsapat végzet a bajnokság első két helyén, azt megelőzően pedig 2004-ben, amikor nem közülük került ki a bajnok, akkor a Valencia játékosai emelhették magasba a trófeát. A Sport1 HD 18 órától tűzi műsorára a „finálét”, amire a spanyol foci szerelmesei egy másik Madrid-Barcelona párharccal, a Real Madrid - Espanyol mérkőzéssel melegíthetnek, méghozzá a Sport2-n 16 órától.

Real Madrid – Espanyol, május 17., 16.00, Sport2 HD (élő); kommentátor: Méhes Gábor
Barcelona – Atlético Madrid (spanyol bajnoki „döntő”), május 17., 18.00, Sport1 HD (élő); Farkas Norbert a Camp Nouból kommentál

OTP Bank Liga

A magyar bajnoki cím sorsa is eldőlhet szombaton. A Kaposvári Rákóczi és a Győri ETO 20 órától vív meg egymással. Jelenleg a pénteken pályára lépő Debrecen 3 ponttal vezet a Győr előtt, és a Loki felcsúti, illetve az ETO kaposvári vendégjátékán múlik, már most eldől-e a magyar bajnokság. Ezen felül szombaton a Sport1 a Diósgyőr-Pécs, a SportM pedig az Újpest-Kecskemét találkozót tűzi műsorára.

DVTK - PMFC, május 17., 16.00, Sport1 (élő); kommentátor: Faragó Richard
Újpest - Kecskemét, május 17., 17.45, SportM (élő); kommentátor: Gyulai Miklós
Kaposvári Rákóczi – Győri ETO, május 17., 20.00, Sport1 (élő); kommentátor: Matuz Krisztián




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: OTP Bank Liga La Liga FA-kupa Német Kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr706172623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása