Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Twister

2014.05.20. 14:09 MinDig TV Extra


21:15 | Viasat3

Oklahomában az utóbbi ötven év legnagyobb vihara készülődik. Erre a viharra várt a két rivális tudóscsoport, akik most akarják beírni nevüket a tudósok nagykönyvébe. Mindkét "viharvadász" csapat elsőként akarja saját berendezését bejuttatni a tornádó belsejébe, hogy értékes adatokat nyerjenek a forgószél viselkedéséről.

Helen Hunt

Amelyiknek sikerül, megfejtheti a tornádó rejtélyét, és számtalan életet menthet meg. De ehhez egyenesen a szörnyeteg útjába kell állniuk, és mindig az örvénylő légoszlop előtt kell járniuk, megbecsülve kiszámíthatatlan mozgását.

Rendezte: Jan de Bont

Szereposztás: Helen Hunt (Jo Harding), Bill Paxton (Bill Harding), Jami Gertz (Dr. Melissa Reeves), Cary Elwes (Dr. Jonas Miller), Philip Seymour Hoffman (Dusty)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 MinDig TV Extra Helen Hunt Twister

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr626184761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása