Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Atlético felnőtt a „nagyokhoz”

2014.05.21. 10:17 MinDig TV Extra


Real Madrid–Atlético Madrid, május 24., 19.00, Sport1 HD (élő)

Az eredmények már régóta azt igazolják, hogy az Atlético Madrid bármikor le tudja győzni Európa élcsapatait, de a hétvégi nézettségi adatokból kiderül, már a magyar nézőket is maga mellé állította. Nagyot robbant a Szuperszombat.

EUROPRESS/AFP

Szuperszombatot rendeztek Európa labdarúgópályáin és a Chello Central Europe csatornáin is. A Nielsen közönségmérés adatai alapján a kupadöntők és a spanyol bajnoki "finálé" nézettsége is kiváló eredményeket hozott a Sport1-nek, a Sport2-nek és a C8-nak is.

A Sport1 és a Sport2 szombati élő közvetítéseire (Sport1: Diósgyőr–Pécs, Barcelona–Atlético Madrid és Kaposvár–Győr; Sport2: Real Madrid–Espanyol és Arsenal–Hull City) összesen több mint 1,3 millióan kapcsoltak. Ezek közül is kiemelkedett a Sport1-en 18 órától közvetített Barca-Atlético spanyol bajnoki "döntő", amelyre 600 ezren voltak kíváncsiak, és a 18-49 éves férfiak körében 10,3 százalékos közönségarányt ért el, amivel a harmadik legnézettebb csatorna volt a célcsoportban. A magas nézettségi adat azért is páratlan, mert a Sport2-n ezzel egy időben a hihetetlenül izgalmas, hosszabbítást hozó Arsenal–Hull City FA-kupa-döntő ment.   

A mostanra már 3,6 millió háztartásban jelen lévő C8 az első teljes mérkőzésközvetítését, a Bayern München–Borussia Dortmund Német Kupa-döntőt is magába foglaló estével remek eredményeket produkált. A Nielsen közönségmérés adatai alapján közel 400 ezren kapcsoltak a C8-ra, amely a 18-49 éves nézők körében 1,2 százalékos közönségarányt ért el.

Az Atlético Madrid szombat este bebizonyíthatja, nem csupán a Barcelona ellen képes eredményesen játszani ki-ki meccsen, hanem a Real Madrid ellen is. A Bajnokok Ligája történetében először rendeznek ugyanis városi rangadót, Lisszabonban vívják meg minden idők legnagyobb téttel bíró El Derbi Madrilenóját.

Real Madrid–Atlético Madrid, május 24., 19.00, Sport1 HD (élő)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Atlético Madrid Real Madrid Sport1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr686189941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása