Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Spartacus: Az aréna istenei

2014.05.26. 09:23 MinDig TV Extra


Új részek minden hétfőn az AXN műsorán!

Az ifjú Batiatus átveszi apjától a gladiátoriskola vezetését, és nagyratörő terveket dédelget: hírnévre, befolyásra és gazdaságra vágyik. Feleségével, Lucretiával szervezkedni kezdenek, hogy elnyerjék a capuai nemesek barátságát és támogatását. Eltökélt tervük, hogy az iskola számára új arénát is építenek. Az arisztokraták világát a pompa, az ármánykodás és a szex szövi át. Batiatus és felesége hamar feltalálják magukat ebben a különös világban, és semmi sem állhat a felemelkedésük útjába.

A gladiátorok élete állandó, szívós edzésből és folyamatos viadalokból áll. A harcra kiszemelt rabszolgák szeretteiktől elszakítva élnek, és minden egyes nap a túlélésért küzdenek. Ebben a kemény világban a megkérgesedett szívű harcosok között néha azonban, mély barátságok is születnek. E két teljesen különböző világ a  gladiátoriskolában összefonódik, és néha robbanással fenyeget...




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat akciófilm AXN Spartacus Az aréna istenei

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr836210406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása