Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Sport1 nyert a BL-döntővel

2014.05.27. 11:01 MinDig TV Extra


Tovább javított 2014-es nézettségi csúcsán a Sport TV a Real Madrid és az Atlético Madrid hosszabbításos BL-döntőjével, amely a 18-49 éves férfiak körében közel 20 százalékos közönségarányt ért el, ezzel a legnézettebb csatorna volt a célcsoportban.

Komoly várakozás előzte meg a két madridi sztárcsapat, az Atlético Madrid és a Real Madrid Lisszabonban megvívott El Derbi madrilenóját. A mérkőzés színvonala és a nézettségi adatok is azt bizonyítják, érdemes volt várni rá. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 szombati BL-programjára 1 millió ember volt kíváncsi (19 órától 23:45-ig), a hosszabbításos mérkőzés és a díjátadó közvetítésével a Sport1 a fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében 19,7 százalékos közönségarányt ért el. Ezzel az adott célcsoportban – a nagy kereskedelmi csatornákat is beleszámítva - a legnézettebb csatorna volt Magyarországon. A hosszabbítással záruló, így mintegy 40 perccel tovább tartó mérkőzés tartós nézőszáma több mint 450 ezer volt, amely megdöntötte a Sport TV 2014-es nézettségi csúcsát.

A 2014/15-ös szezonban is a Sport TV csatornáin láthatják az Európai Szuperkupa-mérkőzést (Real Madrid – Sevilla), a Bajnokok Ligája legjobb keddi összecsapásait és döntőjét, illetve a spanyol labdarúgó-bajnokságot, ahol többek között a nemzetközi kupák negyeddöntőibe jutó öt spanyol csapat, a Real Madrid, a Sevilla, az Atlético Madrid, az FC Barcelona és a Valencia csapata játszik hétről hétre.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Sport TV BL-döntő Sport1 Európai Szuperkupa Real Madrid – Sevilla

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr886217814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása