Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A csaj nem jár egyedül

2014.06.04. 11:50 MinDig TV Extra


Június 7-én és 9-én a Universal Channel műsorán.

Az 1990-es évek „filmes korszakot” indító klasszikus vígjátékát láthatod két alkalommal is a Universal Channel műsorán.

A csaj nem jár egyedül egy 1999-es amerikai romantikus vígjáték Freddie Prinze Jr. és Rachael Leigh Cook főszereplésével. Sokan biztosan nem tudják, de a film George Bernard Shaw, Pygmalion című drámájának modern kori feldolgozása. Ez a dráma volt az alapja az Audrey Hepburn és Rex Harrison főszereplésével készült My fair lady-nek is.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10325568_758391180850478_2056197472053852614_n.jpg

Az amerikai tini vígjátékok úttörő filmje egy fiú és egy lány váratlan romantikus kapcsolatát mutatja be a tinik szemével.

A szívtipró Zach visszatér a tavaszi szünet után a gimibe, ahol szembesülnie kell a szörnyű valósággal: a suli első számú nagymenőjéből balfék pancserré válhat, mivel addigi álombarátnője, az igen attraktív, de kevés ésszel megáldott Taylor lecserélte őt egy nyálas szappanopera sztárra.

Hogy a megtépázott hírnév és a büszkeség gyorsan helyreálljon, Zach fogadást köt barátaival, amelyben vállalja, hogy képes az első útjába eső csajból is bálkirálynőt faragni. Legyen az akármilyen ronda és ügyetlen választott is. Alighogy ezt kimondja, Zach előtt már fel is tűnik Laney, a senkivel sem barátkozó, ám a környezetért és a világbékéért naphosszat aggódó, szabad idejében performance-előadásokban szereplő vagy pinceműtermében dühös festményeket alkotó abszolút kívülálló.

Zach beleveti magát a munkába: lelkesen nekilát, hogy becserkéssze a potenciális királynőjelöltté előlépett "áldozatot", és folyton Laney közelében sürgölődve lassacskán próbál a slampos lányból gyönyörű királynőt faragni.

Nagy igyekezetében azonban észre sem veszi, hogy lassan más szemmel tekint fogadása "tárgyára"...

A csaj nem jár egyedül június 7-én és 9-én a Universal Channel műsorán.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Universal Channel MinDig TV Extra A csaj nem jár egyedül Freddie Prinze Jr

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr536270266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása