Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ahoj, Halország

2014.06.05. 12:03 MinDig TV Extra


18:30 | TV Paprika

A Halország eddigi adásaiban Magyarország folyóin és tavain barangoltunk, ám most az országhatáron kívül folytatjuk a túrát. Szomszédolásunk során Szlovákia és Csehország legjobb vizei, és persze legfinomabb halai kerülnek terítékre. Műsorvezetőnk továbbra is Lévai Ferenc.

Lévai Ferenc

Vizitúránk Komáromban indul, ahonnan a Vág-folyón felfelé hajózva eljutunk egészen a Csorba-tó-ig. Közben személyes ismeretséget kötünk a dunai galócával, ezzel a méltán híres, de már sajnos igen ritka halfajtával. A Tátrában persze felkeressük a legkiválóbb pisztrángozó helyeket, és közben megismerkedünk a hideg vizű patakokat körülölelő csodálatos tájakkal és városokkal is.

Csehországban a közös „halas” történelmünk után kutakodunk. A nagy morvai tavaknál fejlesztette ki ugyanis a pontyívatás módszertanát jeles halász elődünk, Dubics Tamás. Természetesen a Visztula partján próbára tesszük horgásztudományunkat, hiszen szép-szép a ponty a históriás könyvek oldalain is, de a legszebb mégis a serpenyőben. Felkeressük a világhírű cseh serfőzdéket is, hiszen a magyar hal borban, a cseh hal viszont sörben szeret úszni.

Két műsorvezetőnk azonban nem csak beszél a halakról, hanem meg is eszi, amit kifőzött. Helyi alapanyagokból, helyi receptek alapján, hamisítatlan cseh és szlovák halételeket készítünk bográcsban, sütőben, kemencében, füstölőben.

Készítsen elő mindenki horgászbotot és túracipőt! Kezdődik a nagy halas Szomszédolás.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Csehország MinDig TV Extra TV Paprika Ahoj Halország Lévai Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr516280945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása