Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Castle

2014.06.05. 11:45 MinDig TV Extra


21:15 | Viasat3

II/5 - Egy csatorna mélyén találnak rá egy ismeretlen nő holttestére, akiről Beckett és Castle hamar kideríti, hogy cseh bevándorló. Képbe kerül a nő volt férje, akivel egy tanú látta veszekedni is, majd pedig egy gazdag orvos, akinek a lakásában Eliska háztartási alkalmazott volt, mielőtt kirúgták. Beckett eleinte arra gyanakszik, hogy az asszonynak egy titkos viszony miatt kellett meghalnia.

Castle

A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett (Stana Katic) nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.

Rendezte: Andrew W. Marlowe

Szereposztás: Nathan Fillion (Richard Castle), Stana Katic (Kate Beckett), Jon Huertas (Javier Esposito)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat viasat3 krimi Castle MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr246280903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása