Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Justine hétköznapi finomságai

2014.06.10. 12:14 MinDig TV Extra


19:00 | TV Paprika

Legyen szó a legegyszerűbb fogásokról vagy kifinomultabb receptekről és technikákról, a Justin arra ösztönzi a nézőket, hogy minél többet hozzanak ki konyhájukból otthon.



Az Ausztrál mesterszakács  első évadának népszerű versenyzője, Justine Schofield vezette Justine hétköznapi finomságai könnyen megvalósítható ötleteket, valamint tippeket, trükköket és jó tanácsokat ad, hogy magabiztosabbak lehessünk a konyhánkban.

Justine azt vallja, hogy ha főzésről van szó, egy kevéske önbizalom is sokat számít már, ezért legtöbb idejét arra fordítja a receptek bemutatása és a főzés mellett, hogy az Ön önbizalmát is erősítse a konyhában. Ugyanez a célja állandó és különleges vendégeinek is, akik között szakácsok, ételszakértők, és a Mesterszakács versenyzői is megtalálhatók!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: recept mesterszakács TV Paprika Justine hétköznapi finomságai

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr166291595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása