Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Hawaii Five‐0

2014.06.11. 11:29 MinDig TV Extra


20:00 | AXN

Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó apját meggyilkolják, a nyomozó visszatér otthonába, Hawaiiba, hogy felkutassa apja gyilkosát. McGarrett érkezéséről a kormányzó is tudomást szerez, és felkéri az ifjú tengerészt, hogy hozzon létre egy elit nyomozó egységet, amely szabad kezet kapna a város legkeményebb bűnügyeinek felgöngyölítésében.

Hawaii Five‐0

McGarrett természetesen maga választhatná meg embereit. Az ifjú nyomozó igent mond, és rögtön nekilát a csapat megszervezésének. Elsőként Chin Ho Kelly-t (Daniel Dae Kim), apja régi védencét szervezi be, majd annak unokatestvérét, a gyönyörű és belevaló Kono Kalakauat, aki épp most végezte el a rendőrakadémiát. Hamarosan Danny (Danno) Williams (Scott Caan), a volt New Jersey-i rendőr is csatlakozik a csapathoz. Danny nemrég érkezett Hawaiiba, hogy közel lehessen 8 éves gyermekéhez. A Hawaii Five -0 csapata így készen áll a nagy tisztogatásra. A nem mindennapi, pörgős akciójelentekkel teli történetekhez háttérnek megkapjuk a napsütéses, egzotikus Hawaii-t is.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi akciófilm AXN Hawaii Five‐0

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr116294723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása