Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A katari vb a tét - Szlovénia–Magyarország a Sport1-en

2014.06.13. 11:03 MinDig TV Extra


A magyar férfi kézilabda-válogatott vasárnap Szlovénia ellen sorsdöntő mérkőzést vív a 2015-ös katari világbajnokságra jutásért. A találkozót a Sport1 HD élőben, félórás felvezetővel és mérkőzés utáni elemzéssel közvetíti.

Fotó: EUROPRESS/AFP

A 2015-ös vb-selejtező első mérkőzésén a magyar férfi kézilabda-válogatott háromgólos előnyt szerzett Veszprémben (25–22). A szlovéniai visszavágón az előny megtartása, ezzel együtt a jövő januári katari vb indulási jogának megszerzése a tét. A csapat az első mérkőzés utáni nyilatkozatok alapján nagyon nehéz összecsapásra készül, Mocsai Lajos véleménye szerint a háromgólos előny birtokában is 50 százalék az esély a továbbjutásra. 2010-ben egyszer már sikerült hasonló helyzetben túljutnunk a szlovénokon, a szurkolók bíznak az ismétlésben.

A válogatott keret tagjai közül többen is kisebb-nagyobb sérülést szenvedtek Veszprémben, ők folytatják ugyan a felkészülést, de Mocsai Lajos behívta a keretbe a Gyöngyös jobbszélsőjét, Szalafai Gábort is (ő vélhetően Gulyás Pétert helyettesíti majd). A Sport TV keretében a főszerep Matuz Krisztiáné és Borsos Attiláé, ők a helyszínről kommentálják a mérkőzést, és többször is bejelentkeznek majd Velenjéből. A stúdióban Molnár Mátyás műsorvezető elemzi a látottakat két egykori válogatott játékossal, Gál Gyulával és Mocsai Tamással.

Nagy László, a magyar válogatott meghatározó tagja is várja a találkozót: „Hosszú szezon van mindannyiunk háta mögött, ezzel a meccsel szeretnénk méltóképpen lezárni az évet. Nem nyaralni megyünk Szlovéniába, ki akarunk jutni a katari vb-re. Ha ez sikerül, bízom benne, hogy nem csak a velünk tartó szurkolók, de a Sport1 nézői is osztoznak majd az örömünkben a televízió képernyője előtt. Egész héten azért dolgozunk, hogy kijavítsuk a Veszprémben elkövetett hibáinkat, ha ez sikerül, nem lehet kérdés, mi jutunk tovább” – árulta el a balkezes játékos a Sport TV-nek.

Szlovénia - Magyarország (vb-selejtező): június 15., 17.30, Sport1 HD (élő); Matuz Krisztián és Borsos Attila a helyszínről kommentál; műsorvezető: Molnár Mátyás; szakértők: Gál Gyula és Mocsai Tamás




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda vb-selejtező Sport1 Szlovénia–Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr426299109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása