Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Oltári vőlegény

2014.06.13. 11:47 MinDig TV Extra


Szombat 21:00 | Viasat3

Mit tehet valaki, aki már majdnem betöltötte a harmincat, megtalálta az "igazit", de a nősüléshez mégsem érez magában kellő elszántságot és kedvet? Ez a fő problémája Jimmie-nek aki rettentő jól érzi magát a bőrében mint agglegény, de mégis nyomás nehezedik rá. Vele egykorú barátai már mind megnősültek, az utolsó esküvőn pedig barátnőjének Anne-nek jut a mennyasszonyi csokor - jönnie kell hát az esküvőnek! A dolgok azonban nem mennek túlságosan simán. A bonyodalmak mindjárt a leánykérésnél megkezdődnek.

A helyszín, a lehető legromantikusabb étterem. Minden tökéletes lenne, ha Jimmie nem a legotrombább módón közelítene a témához: hosszas köntörfalazás után, "Győztél" felkiáltással adja át a gyűrűt. Anne vérig sértve távozik, és többé hallani sem akar Jimmi-ről. Az igazi problémák azonban csak most kezdődnek. Meghal Jimmie meglehetősen különc nagyapja, egész vagyonát Jimmi-re hagyva. Öröm után az üröm, a nagypapa feltételeket is szabott: amennyiben Jimmie nem nősül meg a 30. születésnapjáig, ugrott a vagyon. Jimmie-nek összesen 27 órája marad arra, hogy menyasszonyt találjon magának. Annie többszöri visszautasításai után pedig az egyetlen járható út a régi barátnők megkörnyékezése maradt. S ha még ez sem segítene, akkor jön csak az igazi zűr. Jimmie hirtelen több tucat dühöngő menyasszony között találja magát, és megkezdődik a hajsza San Francisco utcáin.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 vígjáték MinDig TV Extra Oltári vőlegény

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr116299179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása