Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Mintazsaru

2014.06.17. 09:59 MinDig TV Extra


Szombat 18:00 | Viasat3

Walter Clark, az ambiciózus közrendőr (Theo James) egy rabkést követő lövöldözésben nem csak a túszt, hanem saját társát is megmenti. A hősként ünnepelt járőr előléptetést kér – és kap: nyomozóként folytatja pályafutását, ami persze sokak szemét szúrja. A fiatal és forrófejű Clark rögtön összetűzésbe keveredik újdonsült kollégáival, társául pedig a veterán, nyugdíj előtt álló zsarut, Don Owent (Chi McBride) kapja, aki hamar meglátja a fiatal rendőrben a karrieristát. Mindeközben Clark magánéletében is viharfelhők gyülekeznek: testvére, a tini Agnes lázadó korszakát éli és nem egyszer kerül összetűzésbe a törvénnyel.

Mintazsaru

Ez az epizód:
I/1 - Walter Clark, az ambiciózus közrendőr (Theo James) egy rabkést követő lövöldözésben nem csak a túszt, hanem saját társát is megmenti. A hősként ünnepelt járőr előléptetést kér – és kap: nyomozóként folytatja pályafutását, ami persze sokak szemét szúrja.

Rendezte: Richard Shepard, Jace Alexander, Mike Listo, Matthew Penn

Szereposztás: Theo James (Detective Walter Clark), Chi McBride (Detective Don Owen), Kevin Alejandro (Detective Christian Arroyo), Bonnie Somerville (Detective Deborah McKenzie), Holt McCallany (Detective Joe Diaco)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat viasat3 krimi MinDig TV Extra Mintazsaru

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr396309374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása