Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Heti Hetes Best Of

2014.07.04. 10:01 MinDig TV Extra


Vasárnap 19:00-kor és 22:00-kor RTL2

A talkshow legjobb pillanatai az RTL II-n!
Az RTL II-n folytatódik a népszerű Heti Hetes a humor nagyágyúival. Újra összeül a sztárcsapat, akik a hét legérdekesebb történéseit beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint, törekedve a műsor alapkoncepciójára, hogy görbe tükröt állítsanak az élet számos területén, de talán leginkább a politikában elburjánzó hülyeség elé. Görbe tükör, ami egy kicsit torzít ugyan, de megnevettet.

Heti Hetes

A műsor lényege mit sem változik, szerepek nincsenek, vagy ha mégis, az csak a véletlen műve. A Heti Hetes célja továbbra is a szórakoztatás, mely minden bizonnyal sikerül, ha nem veszik túl komolyan. Az RTL II-n már Hernádi Judit nélkül láthatjuk a műsort, ugyanis a színésznő egy időre visszavonult a televíziózástól. Ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben nem térhetne vissza. Ugyanazok az arcok fognak szerepelni továbbra is, akik eddig, hiszen tíz állandó tagja van a csapatnak, az elmúlt években pedig összesen 91 szereplő fordult meg a stúdióban. Hernádi Judit helyén pedig adásról adásra más szereplőt láthatunk.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Heti Hetes RTL2 MinDig TV Extra Jáksó László

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr146472499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása