Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Vidi-PSG élőben a Sport1-en

2014.07.10. 12:13 MinDig TV Extra


Harminc év után újra találkozik a két piros-kék csapat, amelyek akkor emlékezetes párharcot vívtak az UEFA-kupában. Július 12-én, szombaton rendezik meg a Videoton–PSG barátságos mérkőzést, amelyet a Sport1 HD csatorna 16:45-től élőben közvetít.

Fotó: vidi.hu

Új barátságosmeccs-sorozat jogait vásárolta meg a nyáron a Sport TV (láthatjuk, milyen formában van a PSG, a Juventus, a Roma, az Internazionale, a Lazio, a Valencia, a Sevilla vagy a Benfica), amelynek egyik legkülönlegesebb mérkőzése a július 12-én, szombaton rendezendő Videoton–Paris Saint-Germain mérkőzés lesz Gleisdorfban. A június 28-tól Ausztriában edzőtáborozó fehérvári csapat várhatóan a legjobb összeállításában lép pályára a PSG ellen. A Videoton új vezetőedzője, Joan Carillo vélhetően nemrég leigazolt játékosainak, Horváth Tamásnak és Dinko Treboticsnak is lehetőséget ad a legutóbbi két BL-szezonban a negyeddöntőig jutó rivális ellen.

A francia bajnokság 2013-14-es kiírását megnyerő PSG szintén Ausztriában készül az új szezonra. A klub jelenlegi keretéből heten voltak tagjai valamelyik negyeddöntős válogatottnak a világbajnokságon, a párizsiaknál csak a Bayern Münchent képviselte több játékos a torna ezen szakaszában. A vb-t megjárt játékosok vagy még érdekeltek Brazíliában (így például Thiago Silva) vagy már pihennek (mint Marco Verratti vagy Edinson Cavani), ők még aligha lépnek pályára a Videoton ellen. A csapat legnagyobb sztárja, Zlatan Ibrahimovic viszont lassan edzésbe áll, ő talán ott lehet Ausztriában.

A magyar bajnokságot idén a negyedik helyen záró Videoton klubigazgatója, Burcsa Győző játszott az emlékezetes 30 évvel ezelőtti UEFA-kupa-párharcban. Az 1984-85-ös szezonra boldogan visszagondoló igazgató a vidi.hu-nak elmondta: büszke, hogy a Videoton Párizs és Franciaország első számú csapata ellen lép pályára.
"Először látjuk a televízióban idén nyáron a Videotont, és Carrillo mester is bemutatkozik a tévénézőknek új szerepkörében. Biztos forrásokból tudom, hogy a spanyol szakember - szemben José Gomessel - már másodedzőként is azt vallotta, játszatni kell a magyar tehetségeket. Talán ez garancia arra, hogy nagyobb figyelem jut majd rájuk az egész idényben, és akár már a PSG ellen is komoly feladatot kapnak majd. Elképzelhető, hogy a francia bajnok ellen fény derül arra, hogy az új vezetőedző is egy ékkel küldi-e csatába legénységét, vagy jobban kinyitja a Videotont, és hogy a tavasszal kiválóan játszó Zé Luís távozása után fel tud-e nőni valaki Nikolics mellé. Ibrát is jó volna látni a Vidi ellen, bár a magyar szurkolók túl sok szép emléket nem őriznek a svéd klasszisról" – árulta el a találkozó kapcsán Petur András, a mérkőzés kommentátora.

Videoton–Paris Saint-Germain: július 12., szombat, 16:45-től a Sport1-en; kommentátor: Petur András




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Ibrahimovic MinDig TV Extra Sport1 Videoton–Paris Saint-Germain

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr966496509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása