Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kántor

2014.07.15. 09:31 MinDig TV Extra


Július 15. 16:30 | M3

2. rész A postarablás
Csupati őrmester és Kántor már iskolázott nyomozók. Azt a feladatot kapják, hogy segítsenek az alagútban történt postakocsirablás nyomozásában. Kiderül, egy egész banda áll a rablás mögött, akiket a gépkocsivezető segített. Egy halott lány mellett találják meg a pénzt a rendőrök, és Kántor ügyességének köszönhetően sikerül elfogni a rablót és a gyilkost is.

A sorozatról: Csupati őrmester a külvárosban, egy piacon teljesít szolgálatot, de ez egyáltalán nem zavarja az ott garázdálkodó tolvajbandát. Mérges főnöke a tehetetlen őrmestert áthelyezi egy kocsma környékére, és ellenzi, hogy Csupati kutyát kapjon. Ám egyszer rátalál egy kóbor kutyára, akiről kiderül, hogy régi gazdája, a piaci lopások tettese igencsak cudarul bánt eddig az állattal. Új gazdája nevelgeti, tanítgatja a rendkívül intelligens állatot, akinek segítségével sikerül elfognia a kis kocsma garázda elemeit. A sikerre való tekintettel Csupatit és Kántort tanfolyamra küldik.

A krimisorozat főhőse egy nem mindennapi rendőrkutya. Az 1976-ban készült film főszereplői Madaras József, Szilágyi Tibor, Horváth Sándor és persze maga Kántor, a híres négylábú nyomozó, aki csaknem húsz évvel osztrák kollégája, Rex felügyelő előtt már belopta magát a nézők szívébe.

rendező: Nemere László
forgatókönyvíró: Szamos Rudolf
zeneszerző: Tamássy Zdenkó
operatőr: Bornyi Gyula
jelmeztervező: Csengey Emőke
látványtervező: Nagy Vilmos
vágó: Hertzka Vera

szereplők:
Madaras József (Csupati őrmester)
Szilágyi Tibor (Sátori hadnagy)
Horváth Sándor (Bokros százados)
Cserhalmi György (Herceg)
Máriáss József (Szántai László, trafikos)
Fekete Tibor
Pintér Tamás
Benkő Péter




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi M3 családi csomag Kántor

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr166510009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása