Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kate és Mim-Mim szerdától a Minimax műsorán

2014.07.22. 15:50 MinDig TV Extra


A Kate és Mim-Mim egy Kate nevű, ötéves kislánynak és Mim-Mimnek, a kedvenc plüssnyuszijának különleges barátságát követi nyomon. Valahányszor csak Kate kíváncsiságának köszönhetően szárnyalni kezd a fantáziája, kitárul egy ajtó saját fantasztikus világába, és a nyuszi egy életnagyságúnál nagyobb játszópajtássá válik.

Kate és Mim-Mim

Kate és Mim-Mim, imádnivaló kis barátaikkal együtt minden egyes epizódban új helyeket fedeznek fel, és új kalandokba vágnak annak reményében, hogy meg tudják oldani azokat a problémákat, amelyekkel Kate a való világban szembesül. A kaland végeztével Kate visszatér a való világba, hogy elmesélje szüleinek, milyen csodás eseményeknek volt részese, és Mim-Mimmel közösen hogyan másztak ki a kalamajkából.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra családi csomag Minimax Kate és Mim-Mim

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr66534707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása