Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jön a keleti Fradi-Újpest

2014.07.25. 11:28 MinDig TV Extra


A Sport1 HD-n 18:30-tól élőben közvetítjük a Nyíregyháza-DVSC-Teva szezonnyitót.

OTP Bank Ligafotó: dvsc.hu

Alig 50 napos szünet után újraindul az OTP Bank Liga, a 2014–2015-ös idény rajtján a másodosztályból bajnokként feljutó Nyíregyháza az élvonalban első DVSC-Tevát fogadja.

Négy évet vártak Nyíregyházán az élvonalbeli visszatérésre, és most, hogy ellentmondást nem tűrően ez össze is jött (a Szpari négypontos előnnyel lett bajnok,úgy, hogy a tavasszal már több botlás is belefért), magyar fogalmak szerint futball-láz tombol a városban. Ennek még inkább jót tesz, hogy az egyik nagy régiós rivális, a DVSC-Teva érkezik vendégségbe – szintén bajnokként, csak éppen egy osztállyal feljebb befutva.

A Nyíregyháza a nyáron alaposan átalakította a keretét, jelen állás szerint kilencen távoztak és a minap bejelentett Kosztics-igazolással együtt ugyanennyien érkeztek. Új a vezetőedző is, a másodosztályban bajnokságot nyerő Lucsánszky Tamás az új klubmodell szerint klubigazgató lett, a kispad pedig a magyar válogatott mellett hajdan pályaedzőként, illetve egy meccsen szövetségi kapitányként dolgozó Csábi Józsefé lett. „Szeretnénk eredményesen rajtolni, és remélem, viszontlátom majd a pályán azt, amit gyakoroltunk. Mivel a Debrecen kupameccset játszott, így biztos, hogy lesz náluk változás, de így is erős kerettel rendelkeznek. Mi azonban magunkkal foglalkozunk, és remélem, nem okozunk majd csalódást a szurkolóknak” – mondta Csábi József vezetőedző.

A hazaiakkal ellentétben a Loki három tétmeccsen már túljutott a 2014-2015-ös évadban: a magyar Szuperkupát 0–0 után tizenegyesekkel elbukta az Újpest ellen, a Colreaine-nel szemben viszont továbbment (0–0, 2–0) a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Mint látható, a védelem még nem kapott gólt, emellett még egy sorozatról kell megemlékeznünk: a Debrecen 1999 óta nem kapott ki bajnokin a Szparitól. Ettől még persze óriási presztízsharc lesz most is, amit Zsidai László, a Debrecen középpályása is kiemelt a helyi Naplónak.

„A Magyar Kupában már játszottam lokistaként a Szpari ellen, tisztában vagyok vele, hogy ez a meccs olyasmi a két szurkolótábornak, mint Budapesten a Fradi–Újpest, ezért biztosíthatom a drukkereket, nekünk is kiemelt meccs lesz a pénteki – fogalmazott Zsidai László. – Egyáltalán nem mindegy, hogyan indítjuk az előttünk álló szezont, hiszen nemcsak a nemzetközi porondon, hanem itthon is a lehető legjobbat akarjuk produkálni ebben az idényben is. Nehéz meccs lesz a nyíregyházi, idegenben kezdünk a vélhetően harapós újonc ellen. A hazaiak a feljutással nagy lendületet kaptak, kettőzött erővel hajtanak ellenünk, s ne feledjük, a keretük is sokat erősödött a nyáron. Ennek ellenére nem fogadnám el látatlanban a döntetlent, minden mérkőzést meg akarunk nyerni, bárki is az ellenfél, de Nyíregyházán pláne nem szeretnénk kikapni” – tette hozzá a középpályás.

(Sport TV)

A Sport1 HD-n 18:30-tól élőben közvetítjük a Nyíregyháza-DVSC-Teva szezonnyitót.

Szólj hozzá!

Címkék: Nyíregyháza OTP Bank Liga Sport1 DVSC-Teva

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr626543361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása