Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ők a tévénézők kedvencei

2014.08.01. 11:42 MinDig TV Extra


Vígjátéksorozat-tesztet készített a Comedy Central, amelyben arra kereste a választ, hogyan viszonyulnak a hazai nézők a legismertebb szitkomkarakterekhez. Kiderült, hogy a magyarok Sheldon Coopert, az Agymenők főszereplőjét tartják a legidegesítőbbnek, míg az Így jártam anyátokkal Barney-jával szívesen randiznának.

A magyar humorcsatorna kérdőívét több mint háromezren töltötték ki, s a végeredmény alapján az egyik legsikeresebb sorozat húzóarca, Sheldon Cooper a válaszadók 32 százalékát kifejezetten irritálja. Bob, a hamburgeres a megkérdezettek 27 százalékának idegesítő. A hirtelen kultikussá vált anti-James Bond, vagyis Archer a harmadik helyen végzett, mert hiába a féktelen fegyvermániája és alkoholizálása, a Comedy Central nézői szemében ő egy öltönyös csecsemő, aki az anyjától is berezel.

Kiderült az is, hogy a magyar szitkomrajongók kivel és mivel töltenék szabadidejüket. A válaszolók fele Barney Stinsonnal menne el lézerharcolni, Stewie-val, a Family Guy világuralomra törő csecsemőjével a 510-en ugranának el egy kis időutazásra. Apjával, Peter Griffinnel 14 százaléka töltene időt.

A rajongók vonzódására is kíváncsi volt a Comedy Central. A kitöltők több mint egyharmada Pennyvel, az Agymenők szereplőjével randizna. ahogy az Így jártam anyátokkal Barney-val is sokan, 870-en. A People magazin top 50 szexi pasija közé sorolt James van der Beek, a Ne bízz a ribiben! sztárja csak hét százalékot kapott magyar rajongóktól.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Sheldon Cooper Comedy Central Agymenők Barney Stinson

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr216564745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása