Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Elvitte a víz

2014.08.05. 17:29 MinDig TV Extra


AUGUSZTUS 8., PÉNTEK 21:05 | FEM3 PREMIER

Amerikai-angol animációs vígjáték

Roddy tagadhatatlanul egy előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy Kensington-i luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény látja, hogy ezzel megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a "jacuzziba" csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, de nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába.

Elvitte a víz

Itt hősünk találkozik Rita-val, a kalandor csatornatisztítóval, aki hűséges hajóján, a Jammy Dodger-en járja a szennyvizeket. Roddy azonnal le – vagy pontosabban fel – akar lépni, ám Rita fizetséget vár a segítségért. És, ha ennyi baj nem volna elég, ott van még a gonosz Varangy, aki egyformán megvet mindenféle rágcsálót, nem tesz különbséget egerek és patkányok között: mindet jégre akarja tenni...szó szerint. A Varangy pedig a két bérpatkányára, Tüskére és Albínóra bízza a dolgot. Amikor ők kudarcot vallanak, a Varangynak nincs más választása, minthogy elhívja Franciaországból az unokatestvérét, a rettegett zsoldost, Le Békát…

Rendező: David Bowers, Sam Fell, Henry Anderson




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: animáció vígjáték FEM3 Elvitte a víz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr496575773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása