Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kergebirkák

2014.08.07. 13:24 MinDig TV Extra


AUGUSZTUS 10., VASÁRNAP 19:10 | FEM3 PREMIER

A két öreg, örökké civakodó cimbora juhtenyésztő az észak-dakotai hegyekben. A higgadtabb, szűkszavú Stoney-nak van egy lánya, Kate és egy kamasz unokája a távoli Minneapolis-ban, de már kilenc éve nem látta őket, csak a születésnapjára évente érkező friss fotók és levelek révén tartják a kapcsolatot.

Egy nap Kate üzenetet kap a hegyekből: apja nincs jól, meg kellene nézetni egy orvossal. Kénytelen hát csellel becsalni a kórházba Stoney-t. Shuck azonban megszökteteti öreg barátját, s a nagy sietségben magukkal viszik a vonakodó, számítógépmániás, finnyás városi unokát is. A furcsa társaság elköt egy halottaskocsit és azzal indulnak haza, nyomukban az FBI-jal. Otthon azonban áll a bál: a helyi keményfiúk, akik egy értékes forrás miatt szemet vetettek a földjükre, hadüzenetképpen ellopták Stoney kedvenc lovát, Dakotát...

Rendező: Leszek Burzynski

Szereplők: Peter Fonda, Keith Carradine, Kris Kristofferson, Joseph Mazzello, Robin Dearden




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték FEM3 Peter Fonda Kergebirkák

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr576581369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása