Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kung Fu Panda

2014.08.08. 11:42 MinDig TV Extra


AUGUSZTUS 9., SZOMBAT 21:10 | FEM3

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung-fu rajongó, ami nem éppen előny, ha az ember – vagyis panda – a családi leves-büfében dolgozik naphosszat.

Kung Fu Panda

Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung-fu világába, és együtt gyakorolhat a bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel, azaz Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal, gurujuk, Shifu mester vezetésével. Ám nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Po-nak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja-e váltani álmát, és kung-fu hős lesz belőle? Po persze teljes szívével – és terjedelmével – a feladat megoldásán fáradozik, és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei…

Rendező: Mark Osborne, John Stevenson




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: animáció FEM3 MinDig TV Extra Kung Fu Panda

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr186587621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása