Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sztárözön a Sport TV-n

2014.08.09. 16:43 MinDig TV Extra


A Fradi stadionavatója, az angol- és az európai szuperkupa , holland-bajnoki, illetve rangos barátságos mérkőzések kerülnek képernyőre a hétvégén. Szombattól keddig labdarúgó sztárözön lesz a Sport TV csatornáin, a nemzetközi futballban most kezdődik el a szezon.

FTC – Chelsea (stadionavató)
Magyarországon már hónapok óta minden futballrajongó arra vár, hogy láthassa a Ferencváros új stadionját, ami pár évig a magyar labdarúgó-válogatott egyik otthona is lesz.

Fradi stadionLégifotó: Civertan

A pillanat elérkezett, a klub szombaton családi ünnepet, míg vasárnap stadionavató mérkőzést szervez, ahol a Chelsea lesz az ellenfél. A szombati eseményekről a Sport2 számol be, míg a Chelsea elleni ütközetet vasárnap a Sport1 közvetíti élőben. A BL legutóbbi kiírásának elődöntőse erős kerettel érkezik Budapestre, Orosz Pál a Sport TV Mai helyzet című műsorában mondta el, hogy az angolok első keretének 85%-a pályára kell, hogy lépjen. Ezek szerint José Mourinho a teljesség igénye nélkül is olyan sztárokból válogathat Budapesten, mint Fábregas, Torres, Hazard, Drogba vagy Diego Costa, de például a héten már a világbajnok André Schürrle is csatlakozott a csapattársakhoz. Természetesen a Fradi is teljes haderővel fut ki a zöld gyepre, többek között Gera, Böde és Lauth is bevetésre kész. Gera ráadásul élete harmadik gólját lőheti a Chelsea-nek, ha betalál Cech vagy Courtois kapujába. A Sport1 közvetítése 19 órakor kezdődik, a kommentátor Faragó Richard lesz, de a mérkőzést követő Harmadik Félidőben is exkluzív helyszíni interjúkat láthatnak a nézők.

Ferencváros – Chelsea (stadionavató mérkőzés): augusztus 10. vasárnap, 19.00, Sport1 HD (élő); kommentátor: Faragó Richard

Manchester City – Arsenal (Community Shield)
Vasárnap a Community Shielddel elindul az angol futballszezon is (eddig még csak a Hull City játszott tétmeccseket az EL-ben). A bajnok, Manchester City és az FA-kupa-győztes, Arsenal a Wembleyben feszül egymásnak. Természetesen megtelik majd az angol nemzeti stadion szurkolókkal (90 ezer néző), hogy lássák a két sztárcsapatot.  Talán sokaknak meg kell még szokni, hogy Lampard pár hónapig a Cityben villog, vagy hogy Alexis Sanchez az Ágyúsok mezét viseli, de elsőként épp a Community Shield ad lehetőséget nekik arra, hogy tétmeccsen is megmutassák mire képesek az új szerelésben. Wenger azt nyilvánvalóvá tette, hogy három világbajnoka (Özil, Mertesacker és Podolski) nélkül mennek a szuperkupáért, de a 19 éves Calum Chambers például szinte biztos lehetőséget kap, és a francia sztáredző nagyon bizakodó a tehetséget illetően.  A másik oldalon Manuel Pellegrininek szokatlanul kevés új játékost kell beépítenie a nyáron, talán az Arsenaltól megszerzett Bacary Sagna a legismertebb név, de ahol Agüero, David Silva vagy Yaya Touré is az edző rendelkezésére áll, ott nincs szükség olyan sok erősítésre. A Sport2 15:45-től élőben közvetíti a Community Shieldet, a kommentátor Kassai-Tóth Csaba lesz.

Manchester City – Arsenal (Community Shield): augusztus 10. vasárnap, 15.45, Sport2 HD (élő); kommentátor: Kassai-Tóth Csaba

Real Madrid – Sevilla (UEFA Szuperkupa)
Idén új időpontban rendezik az európai szuperkupát. Az eddig megszokott augusztus végi, pénteki játéknap helyett augusztus közepére, és keddre szervezték le a találkozót, ahol a BL- és az EL címvédője csap össze. A BL-trófea után a szuperkupáért is két spanyol csapat vív meg, a Real Madrid és a Sevilla. A hispánok ezúttal nem csak Lisszabonig utaznak, hanem egészen Walesig, azon belül pedig Cardiff városáig. A szurkolók nagy része vélhetően a „helyi srácért” Gareth Bale-ért szorít majd a lelátókon, de nem csak miatta érdemes a meccsre kapcsolni. A Realban feltehetően játszik Cristiano Ronaldo, és az új igazolások, James Rodríguez és Toni Kroos is bemutatkozhat, a kapuban Iker Casillas áll majd, legalábbis ezt mondta Ancelotti mester. A Sevillában is sok kiváló játékos lép majd pályára, bár a névsor ennyire nem „galaktikus”, mint a királyi gárdánál. José Antonio Reyes, vagy az ifjú, a Liverpool által körülrajongott, Alberto Moreno neve például nem csak a spanyol foci szerelmeseinek lehet ismerős, de több, a 2014-es vb-t megjárt játékos is van a keretben. A Sport1 20 órától élőben közvetíti az összecsapást, Fülöp László a Cardiff City Stadiumból jelentkezik majd.

Real Madrid– Sevilla FC (UEFA szuperkupa): augusztus 12. kedd, 20.00, Sport1 HD (élő); kommentátor: Fülöp László

Holland bajnoki rajt és barátságos mérkőzések
Ausztriában barátságos mérkőzéseket vív a hétvégén az egykori ferencvárosi ász, Muhamed Besic új csapata, az Everton (szombat 15:45, Sport1) és az Ashley Cole-lal, valamint Francesco Tottival felálló Roma (vasárnap 17 óra, Sport1). Elkezdődik továbbá a holland bajnokság is, amelynek első fordulójából az Ajax – Vitesse találkozó kerül képernyőre (vasárnap 14:30, Sport1), tehát további, a nemzetközi futball krémjéhez tartozó csapatokat is láthatnak a Sport TV nézői.  

Paderborn – Everton: augusztus 9. szombat, 15.45, Sport1 HD (élő); kommentátor: Kassai-Tóth Csaba

Ajax – Vitesse: augusztus 10. vasárnap, 14.30, Sport1 HD (élő); kommentátor: Gyulai Miklós

Roma - SV Eltendorf: augusztus 10. vasárnap, 17.00, Sport1 HD (élő); kommentátor: Farkas Norbert




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Fradi stadion Real Madrid – Sevilla FTC – Chelsea Manchester City – Arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr1006590137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása