Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Fradi-Chelsea: több mint 1 millióan kapcsoltak a Sport1-re

2014.08.13. 09:01 MinDig TV Extra


A Sport1-nek kiváló nézettséget hozott a Ferencváros – Chelsea, a 18-49 éves férfiak körében 16 százalékos közönségarányt ért el a mérkőzéssel, ezzel a legnézettebb csatorna volt a célcsoportban.

Fotó: MTI/Beliczay László

A Nielsen Közönségmérés adatai alapján 1,1 millió néző kapcsolt a Sport1-re vasárnap este a Groupama Aréna avatóünnepségére és a Ferencváros – Chelsea nyitómérkőzésre (19 órától 22:45-ig). A Gera Zoltán, Ramires és Cesc Fábregas góljaival záruló mérkőzés játékideje alatti tartós nézőszám közel 430 ezer volt. Ebben az időszakban a Sport1 a fogyasztói szempontból legfontosabb 18-49 éves férfiak körében 16 százalékos közönségarányt ért el, ezzel az adott célcsoportban, a nagy kereskedelmi csatornákat is beleszámítva, a legnézettebb csatorna volt Magyarországon. (forrás: Nielsen Közönségmérés)

A Ferencváros legközelebb szerdán lép pályára a Hévíz ellen a Magyar Kupa első fordulójába. Ezt a találkozót is a Sport1-en látják majd a nézők 16:45-ös kezdéssel, a kommentátor Petur András lesz.




MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség Fradi Chelsea Sport1 Groupama Aréna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr536599789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása