Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A NatGeo Wilddal is bővül a műsorkínálat

2014.08.21. 11:46 MinDig TV Extra


Október 1-jétől a NatGeo Wild is bekerül a MinDig TV Extra kínálatába. A természetfilmekre szakosodott csatorna az Alap és Családi csomagok mellé választható Világjáró csomagban lesz elérhető.

tigris

Az E jelű multiplexen négy különböző kiegészítő csomagban összesen kilenc új, többségében ismeretterjesztő, sport- és filmcsatornát indít az Antenna Hungária. A minicsomagok Alap- vagy Családi műsorcsomagra történő élő előfizetés mellé választhatók. A bővülő programkínálatba a természetfilmekre szakosodott NatGeo Wild is bekerül. A csatorna a MinDig Tv Extra kiegészítő, Világjáró csomagjában lesz elérhető.

A NatGeo Wild a hagyományos National Geographic hangulatot megidézve egyedülálló történetek és lenyűgöző képi világ segítségével mutatja be a természet és az állatvilág valódi arcát, valamint olyan tévésztárok népszerű sorozatait tűzi műsorra mint a kutyapszichológiával foglalkozó világhírű Cesar Millan, a rendkívüli állatorvos Dr. Pol, vagy a vadállatok között élő „oroszlánsuttogó", Kevin Richardson.

A csatorna fő célja az ismeretterjesztés, tájékoztatás, és a Föld élővilágának egyedülálló módon történő bemutatása. Erre irányul a 2014-ben indított Varázslatos Vadon elnevezésű egész éves programsorozat is, amely a világ legszebb és legérintetlenebb tájait járja körbe, hogy a nézőkkel együtt fedezze fel Földünk vadregényes tájait. A Fox International Channels égisze alá tartozó, 2007-ben létrehozott NatGeo Wild jelenleg a világ 131 országában 38 nyelven fogható.

Ahogy a National Geographic Society, úgy a NatGeo Wild is elkötelezett a természet és vadállatok védelmében. A csatorna figyelemfelkeltő kampányai közé tartozik a minden évben megrendezésre kerülő „Nagymacskák hete" programsorozat, amely a National Geographic nagymacskák megmentésére indított természetvédelmi programjához kötődő műsorfolyam.

(mmonline)




MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra NatGeo Wild E multiplex Világjáró csomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr186622921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása