Szerda 17:30 | TV Paprika
A gasztronómiai tökéletesség éveken át tartó szenvedélyes kutatása után Heston Blumenthal most nem csupán a Heston-féle hétköznapi főzés mikéntjét mutatja be, hanem azt is, hogy bizonyos dolgok miért sikerülnek, vagy nem sikerülnek, miközben fellebbenti a fátylat egypár mítoszról, melyek még édesanyáink konyhájából maradtak ránk.
A brit sziget leglátnokibb séfje a legapróbb részletekig kipróbált tippekkel és módszerekkel segíti a nézőket, hogy vacsorájukat az egyszerű szokványosról megbízhatóan briliánssá változtassák, méghozzá a legkisebb fáradság nélkül.
Az epizódok középpontjában hétköznapi hozzávalók állnak - tojás, csirke, marhahús, csokoládé, sajt és burgonya. Ezen egyszerű alapanyagok felhasználásával készíthetünk el olyan nagy kedvenceket, mint a sült csirke, a tökéletes steak, vagy akár a legeslegjobb csokoládétorta.