Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Heston hétköznapi konyhája

2014.08.21. 12:02 MinDig TV Extra


Szerda 17:30 | TV Paprika

A gasztronómiai tökéletesség éveken át tartó szenvedélyes kutatása után Heston Blumenthal most nem csupán a Heston-féle hétköznapi főzés mikéntjét mutatja be, hanem azt is, hogy bizonyos dolgok miért sikerülnek, vagy nem sikerülnek, miközben fellebbenti a fátylat egypár mítoszról, melyek még édesanyáink konyhájából maradtak ránk.

Heston Blumenthal



A brit sziget leglátnokibb séfje a legapróbb részletekig kipróbált tippekkel és módszerekkel segíti a nézőket, hogy vacsorájukat az egyszerű szokványosról megbízhatóan briliánssá változtassák, méghozzá a legkisebb fáradság nélkül.

Az epizódok középpontjában hétköznapi hozzávalók állnak - tojás, csirke, marhahús, csokoládé, sajt és burgonya. Ezen egyszerű alapanyagok felhasználásával készíthetünk el olyan nagy kedvenceket, mint a sült csirke, a tökéletes steak, vagy akár a legeslegjobb csokoládétorta.




MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra TV Paprika Heston Blumenthal Heston hétköznapi konyhája

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr896622987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása