Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A lánc

2014.08.26. 16:05 MinDig TV Extra


AUGUSZTUS 26., KEDD 21:35 | SuperTV2

Volt idő, amikor Lazarus csak játszotta a bluest, de úgy érezte, boldog az élete. Ma már ő is ugyanolyan meggyötört és szomorú, mint azok a dalok, amelyeket korábban játszott. Felesége megcsalta, házassága zátonyra futott, lelke pedig csordultig tele megvalósulatlan álmok és csalfa remények roncsaival.

A lánc

Egy napon azonban megjelenik az életében Rae. Lazarus félmeztelenül, eszméletlenre verve talál az út szélén a lányra. Az istenfélő, középkorú fekete férfi hamar rájön, hogy a magára hagyott lány nem más, mint a kisváros "lotyója", akit a helyi telefonkönyvben található szinte összes férfi kihasznált már. Lazarus hazaviszi és ápolja a lányt, akiről később az is kiderül, hogy az anyja gyerekkorában eltaszította magától és gyermekként többször megerőszakolták. Lazarus sajátos módszerével megpróbálja rávenni a lányt, hogy változtasson az életén, egy vastag lánccal a radiátorhoz kötözi, és addig nem engedi szabadon, amíg Rae meg nem tanulja, hogy mindeddig rossz helyen kereste a valódi szeretetet…

Rendező: Craig Brewer

Szereplők: Samuel L. Jackson, Christina Ricci, Justin Timberlake, S. Epatha Merkerson, John Cothran Jr.

Korhatár: 16

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Samuel L. Jackson SuperTV2 A lánc Christina Ricci

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr736637749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása