Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Újra támadnak a Vikingek!

2014.08.29. 11:47 MinDig TV Extra


Vikingek 2. évad maraton – augusztus 29-30-31-én este a VIASAT3 műsorán!

Ragnar Lothbrok maratonnal tér vissza a VIASAT3-ra: a csatorna – hasonlóan az első évadhoz – az idén is egy hétvége alatt leadja a Vikingek című sorozat vadonatúj, második szezonját.
 
Vikingek

Az új évad ott folytatódik, ahol az előző véget ért: Ragnar (Travis Fimmel) és fivére, Rollo (Clive Standen) háborúban állnak egymással, Aslaug (Alyssa Sutherland) hercegnő terhessége pedig további bonyodalmakat okoz Ragnar és hitvese, Lagertha (Katheryn Winnick) viszonyában. Az ambiciózus viking vezér méltó ellenfélre akad a wessexi király, Ecbert (Linus Roache) személyében, miközben saját táborán belül széthúzás jelei mutatkoznak. Ráadásként a vikingekkel élő szerzetes, Athelstan (George Blagden) is kételkedni kezd a viking istenekben, Ecbert és szövetségesei pedig összefognak a portyázók ellen.
A véres ütközetek mellett a sorozat továbbra is bepillantást enged a vikingek hétköznapjaiba is, de a nézők látványos ízelítőt kaphatnak a helyenként brutalitástól sem mentes népszokásokból is.
 
Vikingek 2. évad maraton – augusztus 29-30-31-én este a VIASAT3 műsorán!

Rendezte: Ciarán Donnelly, Ken Girotti, Jeff Woolnough, Kari Skogland

Szereposztás: Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok), Katheryn Winnick (Lagertha), Clive Standen (Rollo), Jessalyn Gilsig (Siggy), Gustaf Skarsgård (Floki), Donal Logue (King Horik)


Kódolatlan csatornák MinDig TV >>

MinDig TV Extra Alapcsomag >>

MinDig TV Extra Családi csomag >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat viasat3 kalandfilm MinDig TV Extra Vikingek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr536647775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása