Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jól indul a szeptember - Family Guy, Bob és Archer új részek!

2014.09.01. 11:41 MinDig TV Extra


Nem lesz borús ez az ősz, vagy ha az is lesz, senki sem figyel majd - az ötödik évaddal érkezik a magyar képernyőkre az iszákos és szexmániás szuperkém, Archer, újra megnyit Bob burgerfalodája és jön a Family Guy várva várt 12. szezonja is!

ArcherPhoto : FX

Egy laza Archerrel kezdünk - minden férfi példaképére eddigi leghúzósabb akciója vár, rettegett édesanyja, Mallory miatt lefoglalják minden fegyverüket, csak egy tisztes adag kokain marad a raktáron. Meglepő fordulat: Archerék beállnak drogdílernek! A sorozat készítői úgy gondolták, hogy felrúgják az eddigi koncepciót és teljesen új szemszögből közelítik meg a folytatást. Rögtön az iskolakezdés után, szeptember 2-án startol az Archer Vice, megdöbbentő fejleményekkel.

A Family Guy hívei is megkapják a 12. évadot (igen, 12., lásd itt), amely egy megrázó tragédiával indul - a család kedvence súlyos balesetet szenved, így Griffinéknek búcsút kell venniük Briantől. Jön tehát a rész, ami az eddigi legnagyobb port kavarta a rajongók körében: Seth MacFarlane agymenései szeptember 9-től láthatóak a Comedyn.

De ez még nem minden - ha valaki még több poénra éhezik (érted!?), annak is van egy jó hírünk: Bob a negyedik szezonra is kinyitja hamburgerezőjét. Hogy minek? Leginkább a mi szórakoztatásunkra, merthogy a büfé továbbra sem kapott Michelin-csillagot, de még a város, sőt a környék kedvence gyorsétterme se lett. Nincs mese: Bob a burgerfaloda üzemletetésén túl egy kis mellékest is bevállal és gyerekei iskolájában tanít közgazdaságtant. Szeptember 30-tól Bob visszatér!

(comedycentral.hu)


Kódolatlan csatornák MinDig TV >>

MinDig TV Extra Alapcsomag >>

MinDig TV Extra Családi csomag >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Family Guy Comedy Central Archer Bob

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr96654975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása