Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Újra itt van! Szezonrajt az NFL-ben!

2014.09.04. 14:46 MinDig TV Extra


Az NFL-szezonrajtját, a Seattle Seahawks-Green Bay Packers mérkőzést péntek hajnali 2 órától élőben közvetítjük a Sport2-n!

Véget ért a hét ínséges hónap. Ma éjjel kezdetét veszi a világ egyik legnagyszerűbb sorozata, a tengerentúli amerikaifutball-liga, tömören NFL új szezonja. Rögtön egy csemegével a Seattle Seahawks- Green Bay Packers mérkőzéssel. Az idénnyitón hagyományosan a címvédő -  most a "Halászsólymok" - az egyik résztvevő.

NFLFotó: EUROPRESS/AFP

A Seattle Seahawks az előző szezonban mindenkit megdöbbentett, mennyire simán nyerte meg a Super Bowlt. A gárda az elmúlt években betonbiztos védelmet és kőkemény támadóegységet épített ki, amely nemhogy gyengült volna az előző szezon óta, inkább tovább erősödött. A csapat jelenleg toronymagasan az NFC legjobb együttese, minden elemző biztosra veszi, hogy ismét ott lesznek a főcsoportdöntőben is.

A 2010-es bajnok Packers egy meglehetősen balszerencsés szezonon van túl, hiszen kiváló irányítójuk Aaron Rodgers hét mérkőzést is kihagyott vállsérülése miatt. Rodgers most egészséges, viszont a Green Bay szurkolói ennek ellenére sem örülhetnek, ugyanis helyette két másik kulcsjátékos esett ki: a center JC Tretter és az offensive tackle Don Barclay. Ők borzasztóan fognak hiányozni. Helyettük az eddig nem túl sokszor próbált fiataloknak kell helytállniuk.
A Seahawks védelme messze a legjobb a ligában, ám ezúttal nem lesz egyszerű feladata a csapatrésznek, hiszen Rodgers ellen kell felvenni a kesztyűt. Sokkal inkább a támadójátékokon, azaz elsősorban a seahawks irányítóján, Russel Wilsonon dőlhet el ezúttal a találkozó.

Amennyiben nem csupán erre a meccsre, hanem a végső befutóra is fókuszálunk elmondható, hogy a "bukik" favoritja a Seattle - címvédését tartják legvalószínűbbnek.
Az eddigi 48 Super Bowlon nyolc alkalommal fordult elő, hogy egy csapat megismételje egy évvel korábbi sikerét, legutóbb 2005-ben a New England Patriots gárdájának sikerült ez a bravúr. A szakértők szerint a duplázásra ezúttal jó esély van, ugyanis a címvédő kerete semmit nem gyengült a holtszezonban.
A 32 csapat célja minden évben változatlan: eljutni az ezúttal február 1-jén esedékes nagydöntőbe, azaz a Super Bowlba, amelyet a mostani idényben az Arizona Cardinals 2006-ban átadott - a Phoenix nyugati részén lévő Glendale-ben található - stadionjában rendeznek.

Az NFL-szezonrajtját, a Seattle Seahawks-Green Bay Packers mérkőzést péntek hajnali 2 órától élőben közvetítjük a Sport2-n!


Kódolatlan csatornák MinDig TV >>

MinDig TV Extra Alapcsomag >>

MinDig TV Extra Családi csomag >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: NFL MinDig TV Extra Sport2 Seattle Seahawks-Green Bay Packers

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr326669251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása