Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Új, bolondos karakterek, őszi premierözön a Cartoon Networkön

2014.09.17. 09:29 MinDig TV Extra


A Cartoon Network műsorkínálatát soha nem látott premierözön színesíti idén ősszel. Az új generációs sorozatok felejthetetlen szereplőikkel és a Cartoon Networkre annyira jellemző pikáns humorral joggal számíthatnak ifjú és idősebb nézők tetszésére. Elképesztő kalandok és felettébb vidám pillanatok várnak a Steven Universe, a Nagyfater bátyó, a Clarence vagy a Dr. Dimenzi-naci nézőire.

Steven Universe

Nagyfater bátyó mindenki nagypapája és egyben nagybácsija, aki mágikus lakókocsijával járja a világot, és ott segít a gyerekeknek, ahol tud. Elmaradhatatlan társai Pizza Pityu, Hasi Tasi, Mr. Guszti és Giga Realisztikus Repülő Tigris mindenhová elkísérik őt.
Nagyfater bátyó szeptember 22-én robog be a képernyőre, és hétköznaponként 16.20-kor lesz látható.

Októberben bemutatkozik az új világmegmentő hős, Steven Universe is, aki első ránézésre egy egészen hétköznapi, átlagos kisfiú. Mágikus erejét a köldökében rejlő kristálynak köszönheti, a ’világmegmentő’ tudományát pedig a három kristálytündértől: Ametisztől, Gránáttól és Gyöngytől lesi el. Steven Universe kalandjai október 6-án kezdődnek, minden hétköznap 15:25-től!

A novemberben bemutatkozó Clarence egy teljesen átlagos kisfiú, átlagos kalandokkal. Mégis mi teszi különlegessé őt? Lehetetlen kihozni a sodrából, és nincs olyan helyzet, amelynek ne látná meg a jó oldalát, valamint a leghétköznapibb dolgoknak is képes örülni. Legyen jó vagy rossz idő: Clarence-ből mindig sugárzik a derű - jó példával elől járva barátai, az izgága Sumo és a mindig óvatos Jeff előtt.

A csatorna legnépszerűbb vígjáték sorozatai, a Gumball csodálatos világa és a Kalandra fel! új évadokkal, összeállításokkal és iskolakezdési meglepetésekkel jelentkeznek az új tanév alkalmából. Szeptemberben szeptember 8-ától minden hétköznap 16.50-kor lesz látható a Cartoon Network első európai gyártású,  Emmy-díjas sorozata, a  Gumball csodálatos világa várva-várt harmadik évadja. Az új évadban is rengeteg móka és elképesztő poénáradat vár Gumballra, a kísérletező kedvű kék macskára, Darwinra, a hűséges aranyhal-barátjára és az Elmore suli többi furcsa-bolondos nebulójára.

Az új évad apropóján csatorna országos általános iskolai pályázat útján keresi a legjobb Gumball-stílusú iskolaújságot.  A legjobb pályamunkák beküldői értékes kirándulásokban, könyvcsomagokban vagy médiaoktatásban részesülnek.  A gyerekek megtervezhetik saját, Gumball-stílusú iskolaújságjukat www.cartoonnetwork.hu/miujsag oldalon, és beszámolhatnak az iskolakezdéssel kapcsolatos és nyári élményeikről.
A premierre készült online mini oldal számos izgalmas meglepetést: gyűjthető ajándékokat, interaktív iskolalátogatást, vagy osztályelnök választást, új játékokat, videókat rejt.

Szeptemberben a Kalandra fel! epizódjai három szóval jellemezhetők: stílus, csillogás és karizma. És mindenütt hercegnők! Ugyanis jön a Kalandra fel! hercegnőmaraton. A szeptember utolsó hétvégéjén nagyszabású maraton során kiderül, kicsoda valójában a Kalandra fel! hercege, hercegnője. Addig, ameddig a titokra fény derül, a kreatív rajongók megtervezhetik az online karakterkészítő segítségével vagy beküldhetik saját rajzukat és értékes Kalandra fel! ajándékcsomagot nyerhetnek.
Ráadásul, miután kiderült a herceg kiléte, a Kalandra fel! vadonatúj résszel is jelentkezik, a megszokott vicces és őrült stílusban.
A Kalandra fel! Hercegnőmaraton szeptember 27-én és 28-án 9.05-kor indul.
A Kalandra fel! legújabb részei szeptember 29-étől hétköznaponként 17.20-kor lesznek láthatók a csatornán.


Kódolatlan csatornák MinDig TV >>

MinDig TV Extra Alapcsomag >>

MinDig TV Extra Családi csomag >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Cartoon Network Kalandra fel! Steven Universe Nagyfater bátyó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr226705365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása