Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az időgyűrű ura

2014.09.18. 12:54 MinDig TV Extra


Szombat 11:00 | Spektrum TV
    
A hivatásos zenész, szenvedélyes pecás, amatőr természetbúvár és fanatikus tablet használó Varga Lívius egyáltalán nem az a zárkózott típus. Ám ahhoz, hogy használhassa a tabletjére letöltött különleges időutazás alkalmazást, el kell hagynia a civilizációt és néhány napra „be kell zárkóznia” a természetbe.

Az időgyűrű ura

Ideiglenes otthonait a Kárpátok magashegységi sziklavilágában, a Kárpát-medence egyik hatalmas tavának nádasaiban, valamint egy több száz éves faóriás lombjai között alakítja ki. A különleges alkalmazás segítségével ezekről a helyszínekről indul múltidéző utazásaira, hogy megpróbálja kinyomozni, ellesni és speciális kameráival rögzíteni, milyen lehetett a körülötte lévő élőhely évezredekkel korábban, milyen létezési trükköket, túlélési stratégiákat fejlesztettek ki az akkor és ma ott lakó élőlények.


Kódolatlan csatornák MinDig TV >>

MinDig TV Extra Alapcsomag >>

MinDig TV Extra Családi csomag >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat MinDig TV Extra Spektrum TV Az időgyűrű ura

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr706708685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása