Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Érkezik a FOX új sikersorozata!

2014.10.02. 11:31 MinDig TV Extra


Októberben a magyar FOX csatornán is elindul a népszerű amerikai sorozat, a The Strain!

The Strain – A kór címmel indul hazánkban október 21-én este a Guillermo del Toro és Chuck Hogan népszerű könyvtrilógiájából készült sorozat. A The Strain egy vérfagyasztó thriller, amelyben Dr. Ephraim Goodweather, a New York-i Járványügyi Központ Kanári Projektjének vezetője csapatával egy rejtélyes járványkitörést igyekszik kivizsgálni, amely az ősi vámpírizmusig vezethető vissza.

The Strain

A  fordulatokban gazdag, izgalmas és újszerű vámpírsztoriban a korábbi filmes ábrázolásoktól teljesen eltérő vámpírszörnyekkel találkozhatunk, amelyek egy különös vírus következében jönnek létre. A kór megállításában Dr. Ephraim Goodweather és kutató csapata versenyt futnak az idővel. A tét nemcsak New York városának, hanem az egész emberiségnek a sorsa...

 A sorozat júliusban indult az Egyesült Államokban, ahol a premier epizód több mint 12 millió nézőt ültetett a tévéképernyők elé, és azóta már a második évadot is berendelték. A filmsorozat készítésében a Kór-trilógia alkotói, Guillermo del Toro és Chuck Hogan is közreműködtek. Del Toro neve garanciát jelentett a sikerre, hiszen rendezőként és forgatókönyvíróként többek között olyan alkotásokat jegyez, mint a Penge 2, a Pokolfajzat (Hellboy), A hobbit és az Oscar-díjat nyert A faun labirintusa.

A The Strain – A kór 13 epizódból álló első évadát október 21-től kedd esténként vetíti a FOX, a többi sikersorozathoz hasonlóan ezúttal is magyar nyelvű szinkronnal.

További információk: www.foxtv.hu


csatornák






















MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat FOX MinDig TV Extra The Strain

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr526752565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása