Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nem vagyunk egyedül…?! - A legizgalmasabb UFO-sztorik a NatGeón!

2014.10.06. 09:17 MinDig TV Extra


Kémlelje az eget a NatGeóval és járjon utána a leizgalmasabb UFO-történeteknek!

UFO

A misztikus, megmagyarázhatatlan égi jelenségek mindig is érdekelték és izgalomban tartották az emberiséget – így nem csoda, hogy szinte nap mint nap kiszúr valaki egy beazonosíthatatlan repülő tárgyat a Föld valamelyik pontján. De vajon minden ilyen „észlelés” tévedés, túlzott fantáziálás vagy átverés eredménye? Mi van azokkal az esetekkel, amelyekre valóban nincsen magyarázat a tudomány jelenlegi állása szerint?

A NatGeo új, Misztikus égbolt című sorozata az elmúlt évek legizgalmasabb, legnagyobb port kavart ufo-észleléseit dolgozza fel. A történtek hiteles rekonstrukciójában eddig titkos dokumentumok és repülési, katonai szakemberek segítenek, valamint maguk a szemtanúk, akik közül egyesek most mernek először nyilvánosan beszélni rémisztő tapasztalataikról. Vajon van-e magyarázat a látszólag megmagyarázhatatlanra? Hol tart a vizsgálat a leghíresebb ügyekben? És a hatóságok miért tikosítják az ufo-akták többségét? Szegezze tekintetét az éjszakai égboltra, és nyomozzon velünk!

Misztikus égbolt - október 22-től szerdánként 22 órakor a National Geographic Channel műsorán!


csatornák























Műsorújság >>



MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: UFO National Geographic Channel Misztikus égbolt NatGeó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr146763241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása