Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

X-AKTÁK

2014.10.07. 11:10 MinDig TV Extra


Kedd 21:00 | Viasat6

Az X-akták sorozat két teljesen ellentétes személyiség, Fox Moulder (David Duchovny) és Dana Scully (Gillian Anderson) FBI ügynökök életét követi nyomon, amint próbálják felderíteni a hivatal rejtélyes megoldatlan ügyeit (az X aktákat), melyek közül a legtöbb paranormális jelenségekre utaló nyomokat tartalmaz.

Gillian Anderson

Moulder gyermekkorában tanúja volt testvére földön kívüliek által való elrablásának. Meg-győződése, hogy a világ tele van megmagyarázhatatlan jelenségekkel, földön kívüli élőlényekkel és emberi anomáliákkal. Scully ezzel szemben orvos, akinek határozottan az a véleménye, hogy minden jelenségnek megvan a tudományos magyarázata.
A két karizmatikus fiatal barátsága egyre szorosabbra fonódik a veszélyes helyzetek és az őket körülvevő fenyegető világ szorításában, ahol legtöbbször csak egymásra számíthatnak.

Rendezte: Kim Manners, Michael W. Watkins, Thomas J. Wright

Szereposztás: David Duchovny (Fox Mulder), Gillian Anderson (Dana Scully), Mitch Pileggi (Walter Skinner), Mimi Rogers (Diana Fowley)

Korhatár: 18


csatornák























Műsorújság >>



MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat sci-fi Gillian Anderson Viasat6 X-AKTÁK

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr956766767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása